Βόμβα: Οι AC/DC στο στούντιο με τον Brian Johnson
News

Βόμβα: Οι AC/DC στο στούντιο με τον Brian Johnson

Είχε κυκλοφορήσει μία φήμη τις προηγούμενες ημέρες που έλεγε ότι μέλη των AC/DC, ανάμεσα τους και ο ντράμερ Phil Rudd, βρίσκονται στο Βανκούβερ του Καναδά, κοντά στο στούντιο όπου ηχογράφησαν τα τρία τελευταία τους άλμπουμ.

Έχει «ψωμί» όπως φαίνεται τελικά αυτή η υπόθεση, αφού κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία που φέρεται να τραβήχτηκε πριν λίγες ώρες και δείχνει όντως τον Rudd έξω από το στούντιο μαζί με τον Brian Johnson!

Θυμίζουμε ότι και οι δύο αποχώρησαν από τη μπάντα στα μέσα της περιοδείας για το Rock of Bust για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Ο ντράμερ λόγω της σύλληψης του για κατοχή ναρκωτικών αλλά και για τις κατηγορίες περί απειλών και ο τραγουδιστής λόγω των προβλημάτων ακοής που παρουσίασε. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Θυμίζουμε ότι και ο Malcolm Young δεν ακολούθησε την περιοδεία λόγω άνοιας και τελικά έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ενώ στο μεταξύ αποσύρθηκε και ο μπασίστας Cliff Williams. 

Τα δημοσιεύματα λένε ότι στο στούντιο βρίσκεται και ο Stevie Young, ανιψιός του Malcolm, που τον αντικατέστησε στην προηγούμενη περιοδεία που ολοκληρώθηκε με τον Axl Rose στα φωνητικά.

Υπήρξε τους προηγούμενους μήνες μία ακόμα φημολογία που ήθελε τον Angus Young να γράφει το επόμενο άλμπουμ των AC/DC με τον Axl αλλά όπως όλα δείχνουν (αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση) έχουμε μία ολική επαναφορά για τη θρυλική μπάντα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: