Διαψεύδει τη φήμη για τα βιβλία και το Game of Thrones ο George RR Martin
News

Διαψεύδει τη φήμη για τα βιβλία και το Game of Thrones ο George RR Martin

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μία φήμη που ήθελε τον George RR Martin να έχει ολοκληρώσει τα δύο βιβλία του A Song of Ice and Fire, αλλά να περιμένει το φινάλε του Game of Thrones για να τα κυκλοφορήσει, μετά από συμφωνία που έκανε με τους δημιουργούς της σειράς και το HBO.

Τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η πληροφορία προέρχεται από τον Ian McElhinney που υποδύθηκε τον Μπάρισταν Σέλμι μέχρι την 5η σεζόν και τα είπε αυτά σε συνέδριο οπαδών της σειράς. Φυσικά δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή τους.

Το βράδυ της Δευτέρας ο George RR Martin φρόντισε να ξεκαθαρίσει το θέμα με ανάρτηση στο προσωπικό του site.

«Όχι, το Winds of Winter και το A Dream of Spring δεν έχουν τελειώσει. Το Dream of Spring δεν το έχω ξεκινήσει καν. Θα αρχίσω να γράφω το έβδομο βιβλίο μόλις τελειώσω το έκτο. Μου φαίνεται τρελό και μόνο που χρειάζεται να το πω αυτό. Δεν βγάζει κανέναν νόημα. Γιατί να κάθομαι πάνω σε ολοκληρωμένα βιβλία για χρόνια; Γιατί οι εκδότες μου σε ολόκληρο τον κόσμο να το δεχτούν αυτό; Βγάζουν πολλά εκατομμύρια κάθε φορά που κυκλοφορώ ένα νέο βιβλίο. Το να τα καθυστερήσω δεν βγάζει κανένα νόημα.

Γιατί το HBO να ήθελε να καθυστερήσουν τα βιβλία; Τα βιβλία δημιουργούν ενδιαφέρον για τη σειρά και το αντίστροφο. Όχι λοιπόν, τα βιβλία δεν είναι έτοιμα. Το HBO δεν μου ζήτησε να καθυστερήσω την κυκλοφορία τους. Ούτε ο David με τον Dan. Δεν υπάρχει συμφωνία να καθυστερήσω τα βιβλία. Σας διαβεβαιώνω, ότι το HBO, ο David και ο Dan θα ήταν ενθουσιασμένοι αν είχα τελειώσει το Winds of Winter τέσσερα και πέντε χρόνια πριν. Και κανένας δεν θα ήταν πιο χαρούμενος από εμένα» 

Θυμίζουμε εμείς ότι το πέμπτο και τελευταίο μέχρι σήμερα βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε το 2011.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ