To viral video για αίθουσα μπόουλινγκ που ξετρέλανε τον James Gunn και φέρνει ευκαιρία ζωής!
News

To viral video για αίθουσα μπόουλινγκ που ξετρέλανε τον James Gunn και φέρνει ευκαιρία ζωής!

O Jay Christensen δουλεύει στη Μινεάπολις σε μία τοπική εταιρεία παραγωγής και όταν ετοίμαζε με ένα drone το διαφημιστικό για μία αίθουσα μπόουλινγκ, ούτε που φανταζόταν ποια θα είναι η συνέχεια.

Το διάρκειας 87 δευτερολέπτων βίντεο έγινε viral στο twitter, με πάνω από επτά εκατομμύρια views και κέντρισε το ενδιαφέρον του James Gunn που το πόσταρε στον λογαριασμό του χαρακτηρίζοντας το καταπληκτικό, αλλά δεν έμεινε εκεί.

Έκανε ανοικτή πρόσκληση στον δημιουργό του να πάει στο Λονδίνο μέσα στη χρονιά για τα γυρίσματα του τρίτου Guardian of the Galaxy! O 25χρονος χρησιμοποιεί τα drone για να πει τις ιστορίες του αφού πιστεύει ότι δεν είναι απλά ένα εργαλείο για ωραίες σκηνές, αλλά μπορούν να βοηθήσουν την πλοκή.

Η εταιρεία παραγωγής έφτιαξε το βίντεο δωρεάν, για να βοηθήσει την αίθουσα μπόουλινγκ που ήταν κλειστή από την εποχή των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Christensen μαζί με την ομάδα του, σχεδίασαν τις λήψεις μέσα σε ένα 24ωρο με τον ήχο να προστίθεται στο post-production.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ