To βίντεο που μας βάζει μέσα στα γυρίσματα της ταινίας του Breaking Bad
News

To βίντεο που μας βάζει μέσα στα γυρίσματα της ταινίας του Breaking Bad

Η νέα ταινία του Netflix EL CAMINO: ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BREAKING BAD επανασυνδέει τους θεατές με τον Τζέσι Πινκμαν (στον ρόλο, ο βραβευμένος με Emmy Άαρον Πολ).

Αφού καταφέρνει να ξεφύγει από τα δεσμά της αιχμαλωσίας, ο Τζέσι πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του, προκειμένου να μπορέσει να έχει ξανά ένα κάποιο μέλλον. Αυτό το καθηλωτικό θρίλερ έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του δημιουργού του Breaking Bad Βινς Γκίλιγκαν, ενώ πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Μαρκ Τζόνσον, Μελίσσα Μπερνστάιν, Τσαρλς Νιούγουερθ, Νταϊάν Μέρσερ, Βινς Γκίλιγκαν και Άαρον Πολ, σε συνεργασία με την Sony Pictures Television. Οι Ματ Τζόουνς και Τσαρλς Μπέικερ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Μπάτζερ και Σκίνι Πητ, κολλητοί του Τζέσι και συνεργοί εγκληματίες.

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Βινς Γκίλιγκαν, και ο πρωταγωνιστής Ααρον Πολ σας ξεναγούν στα γυρίσματα του  EL CAMINO: ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BREAKING BAD, προκαλώντας ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Τζέσι Πινκμαν.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βινς Γκίλιγκαν, το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός EL CAMINO: ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BREAKING BAD έρχεται παγκοσμίως στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ