Βίντεο που «καίει» τον Marilyn Manson στη νέα μήνυση για κακοποίηση

Roxx |

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι καταγγελίες και οι μηνύσεις για τoν Marilyn Manson. Με νέα μήνυση που κατατέθηκε από ανώνυμη γυναίκα που δηλώνει ότι ήταν σύντροφος του το 2011, κατηγορείται ξανά για βιασμό και κακοποίηση ενώ μέσα στο πολυσέλιδο κείμενο γίνεται αναλυτικά περιγραφή μία κασέτας που περιέχει όμως τονίζει η καταγγέλλουσα την κακοποίηση μίας οπαδού πίσω στο 1996.

Το κείμενο της μήνυσης αναφέρει ότι ο Manson της έδειξε ένα βίντεο που το ονόμαζε «groupie» και το είχε κρυμμένο σε ένα χρηματοκιβώτιο. Της είπε ότι με το να της δείχνει το βίντεο την τιμά και αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι για αυτόν, αφού μόνο δύο άνθρωποι το είχαν δει πριν από εκείνη.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ

«Έβαλε τον ήχο της τηλεόρασης στο τέρμα και πάτησε το play. Το βίντεο άρχισε δείχνοντας τα μέλη της μπάντας να διασκεδάζουν. Το σκηνικό ήταν έξαλλο. O Manson φόρεσε ένα προφυλακτικό στον Twiggy και του έκανε στοματικό σeξ. Ακούστηκε ένα χτύπημα στην πόρτα και κάποιος απάντησε. Η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε μια πολύ νεαρή οπαδός (έμοιαζε έφηβη) κρατώντας κάτι που είχε φέρει για δώρο στον Manson. Φορούσε μπλούζα της μπάντας και είχε μαύρη σκιά στα μάτια. Ο Manson είπε να την αφήσουν να περάσει. Στη συνέχεια την έδεσε σε μία καρέκλα και άρχισε να της μιλάει έντονα και να την ανακρίνει. Την ξευτίλισε με όσα της έλεγε. Αυτή έκλαιγε και παρακαλούσε την αφήσει ελεύθερη.  Της έβγαλαν τη μπλούζα και ο Manson την ανάγκασε να πιει ένα ποτήρι με ούρα κάποιου άλλου. Λίγη ώρα μετά κρατούσε ένα όπλο και μοιάζει να τη χτυπάει με τη λαβή του»

Η ανώνυμη γυναίκα λέει ότι ο Manson την ανάγκασε να δει όλο το βίντεο μέχρι το τέλος ενώ οι βίαιες σκηνές συνεχίζονταν.  Τον ρωτούσε επανειλημμένα αν σκότωσε το νεαρό κορίτσι αλλά δεν απαντούσε. Της είπε μάλιστα ότι ήταν η κοπέλα του αν και έδειχνε ανήλικη.

Η μήνυση καταγράφει ακόμα πολλά σκηνικά σεξουαλικής και σωματικής βίας αλλά και απειλές για τη ζωή της. Άνθρωπος από το περιβάλλον του Manson, αν και δεν σχολίασε τη μήνυση και τις καταγγελίες τονίζει ότι το βίντεο ήταν ένα πρότζεκτ που απλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ και δεν περιείχε πραγματική βία.

Ο κλοιός γύρω από τον Marilyn Manson σφίγγει όλο και περισσότερο κα δεν αργεί η ώρα που λογικά θα πρέπει να απαντήσει στις κατηγορίες.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ