Vikings: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα στο Netflix!

Roxx |

Μετά από επτά χρόνια μεγάλης επιτυχίας, το Vikings έριξε την αυλαία του πριν από μερικούς μήνες. Το τηλεοπτικό ταξίδι μας σε αυτό τον κόσμο, δεν σταματά εκεί όμως αφού ο δημιουργός Michael Hirst έχει έτοιμο για το Netflix, το Vikings: Valhalla και πλέον μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας.

Η σειρά έρχεται στις 25 Φεβρουαρίου, τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 11ου αιώνα και καταγράφει τις θρυλικές περιπέτειες μερικών από τους πιο γνωστούς Vikings που έζησαν ποτέ. Τους Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada και τον βασιλιά William τον κατακτητή.

Αυτές που ακολουθούν είναι οι νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και αμέσως μετά το πρώτο teaser και οι περιγραφές των χαρακτήρων.

Ακολουθούν οι περιγραφές των χαρακτήρων:

ΣΑΜ ΚΟΡΛΕΤ ως ΛΕΪΦ ΕΡΙΚΣΟΝ

Ο Γροιλανδός Λέιφ μεγάλωσε στις παρυφές του γνωστού κόσμου και προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια, προσκολλημένη στις αρχαίες παγανιστικές πεποιθήσεις. Ο ατρόμητος ναυτικός και εύρωστος Λέιφ μάς γνωρίζει με έναν κόσμο των Βίκινγκ που υφίσταται μια βίαιη αλλαγή.

ΦΡΙΝΤΑ ΓΚΟΥΣΤΑΦΣΟΝ ως ΦΡΕΪΝΤΙΣ ΕΡΙΚΣΝΤΟΤΕΡ

Η παθιασμένη παγανίστρια, δυναμική και ισχυρογνώμων Φρέιντις πιστεύει αμετανόητα στους “αρχαίους θεούς”. Όπως ο αδελφός της, ο Λέιφ, φτάνει στο Κάτεγκατ ως αουτσάιντερ και γίνεται πηγή έμπνευσης για τους αρχαιολάτρες.

ΛΙΟ ΣΟΥΤΕΡ ως ΧΑΡΑΛΝΤ ΣΙΓΚΟΥΡΝΤΣΟΝ

Ο ευγενής Βίκινγκ Χάραλντ είναι ένας από τους τελευταίους φανατικούς πολεμιστές. Είναι χαρισματικός, φιλόδοξος και όμορφος και έχει την ικανότητα να σμίγει τόσο τους ακόλουθους του θεού Όντιν όσο και τους χριστιανούς.

ΜΠΡΑΝΤΛΙ ΦΡΙΓΚΑΡΝΤ ως ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΝΟΥΤΟΣ

Ο βασιλιάς της Δανίας. Ο σοφός, έξυπνος και αδίστακτος αρχηγός των Βίκινγκ έχει από κοντά τους φίλους του, ενώ κρατά μακριά τους εχθρούς. Οι φιλοδοξίες του θα διαμορφώσουν την πορεία της ιστορίας του 11ου αιώνα και θα τον αναδείξουν σε σημαντικό πρόσωπο της εποχής των Βίκινγκ.

ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΓΙΟΧΑΝΕΣΟΝ ως ΟΛΑΦ ΧΑΡΑΛΝΤΣΟΝ

Ο Όλαφ είναι ο μεγαλύτερος ετεροθαλής αδελφός του Χάραλντ. Έχει μεγάλη σωματική διάπλαση και είναι ένας φιλόδοξος, σκληρός και αδυσώπητος Βίκινγκ.  Επίσης, πιστεύει στην Παλαιά Διαθήκη.

ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΕΡΛΙΝ ως ΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ

Η νεαρή, φιλόδοξη Έμα της Νορμανδίας προέρχεται από την αυλή των Νορμανδών και κατάγεται από τους Βίκινγκ. Έχει πολιτική οξυδέρκεια και είναι μία από τις πιο πλούσιες γυναίκες της Ευρώπης.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΟΥΚΣ ως ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΚΟΝΤΓΟΥΙΝ

Ο απόλυτος επιζών και ανώτατος σύμβουλος του βασιλιά της Αγγλίας. Προέρχεται από το πολιτικό περιθώριο, ενώ χάρη στην εξυπνάδα του καταφέρνει να πάει μπροστά.

ΚΑΡΟΛΙΝΕ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ ως ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΧΑΑΚΟΝ

Η σπουδαία πολεμίστρια και ανεκτική αρχηγός Χάακον κυβερνά με σύνεση το Κάτεγκατ. Παρόλο που είναι  παγανίστρια, έχει καταφέρει να κάνει το Κάτεγκατ μια πόλη ανοικτή σε όλες τις πεποιθήσεις σε μια δύσκολη εποχή. Θα  γίνει μια ισχυρή σύμβουλος της Φρέιντις η οποία ελκύεται από τη σοφία της.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ