Βγήκε «τσεκούρι»: Κόπηκαν αγαπημένες σειρές αλλά για κάποιες υπάρχει ελπίδα!
News

Βγήκε «τσεκούρι»: Κόπηκαν αγαπημένες σειρές αλλά για κάποιες υπάρχει ελπίδα!

Βρισκόμαστε στην εποχή που τα μεγάλα δίκτυα στην Αμερική ανακοινώνουν τις τελικές τους αποφάσεις για την τύχη πολλών σειρών που δεν είχαν ανανεωθεί ή είχε ήδη μπει η τελεία στην πορεία τους μετά την φετινή σεζόν.

Έτσι, την Πέμπτη είχαμε μπόλικες ανακοινώσεις με κάποιες από αυτές να έρχονται ως αρνητικές εκπλήξεις για αγαπημένες σειρές.

Αρχικά να πούμε ότι το Fox ανακοίνωσε ότι «κόβει» το Brooklyn Nine-Nine μετά από πέντε σεζόν. Οι αντιδράσεις με το που έγινε γνωστή η απόφαση ήταν τεράστιες έτσι λίγες ώρες μετά έγινε γνωστό ότι το Hulu μπαίνει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για να πάρει στα χέρια του την κωμική σειρά και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα.

Το ίδιο κανάλι ανακοίνωσε επίσης και το τέλος του Last Man on Earth μετά από τέσσερις σεζόν αλλά και του The Mick.

Στο CW δεν θα συνεχίσουν τα Valor και Life Sentence μετά από μόνο μία σεζόν προβολής. 

Άλλη μία απόφαση που ήρθε από το πουθενά, ήταν η ανακοίνωση από το SyFy ότι κόβεται το Expanse. Η σειρά επιστημονικής φαντασίας έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στις τρεις σεζόν της ενώ και οι κριτικές της είναι θετικές. Τα νούμερα όμως δεν την βοήθησαν οδηγώντας το κανάλι σε αυτή την απόφαση.

Η εταιρεία παραγωγής του Expanse έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση νέας στέγης, με κυριότερους στόχους κάποια από τις streaming πλατφόρμες (netflix, Hulu, Amazon), όμως η περίπτωση του είναι πιο δύσκολη από αυτή του Brooklyn Nine-Nine αφού το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ