Βγαλμένη από ταινία η ιστορία της διαρροής του νέου άλμπουμ των Tool!
News

Βγαλμένη από ταινία η ιστορία της διαρροής του νέου άλμπουμ των Tool!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Εδώ και λίγες ώρες το νέο άλμπουμ των Tool κυκλοφορεί ελεύθερο στο internet, αφού διέρρευσε το βράδυ της Κυριακής. Και μπορεί οι διαρροές να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στη μουσική βιομηχανία, όμως η συγκεκριμένη καταγράφηκε σε ολόκληρη τη διαδρομή της από το Reddit.

Από το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες με ανθρώπους να κρατούν το cd, αφού αυτό είχε αρχίσει να πηγαίνει στις αποθήκες της Amazon και όχι μόνο. Το πρωί της Κυριακής ένας redditοr με το παρατσούκλι Circle of Nine αποφάσισε να την κάνει την παρανομία και το πήρε μαζί του κρυφά από τα καταστήματα Target, που όπως ανέφερε ήταν υπάλληλος.

Συνέχισε να ποστάρει φωτογραφίες στη διαδρομή προς το σπίτι του και υποσχέθηκε να το ανεβάσει μέσα σε δύο ώρες. Φυσικά τα υπόλοιπα μέλη του subreddit των Tool τον παρότρυναν να το κάνει, αλλά άρχισαν να απογοητεύονται όταν τους είπε ότι δεν έχει τελικά λογισμικό στον υπολογιστή του για να κάνει rip το CD.

Τότε τα πράγματα άρχισαν να θυμίζουν ταινία, αφού μέσω του Reddit και αφού ζήτησε βοήθεια από όποιον μπορούσε στην περιοχή του Λας Βέγκας, κλείστηκε ραντεβού στο ξενοδοχείο/καζίνο Mirage, με κάποιον που προσφέρθηκε να δώσει λύση.

Ο Circle of Nine έφτασε στο ξενοδοχείο και συνέχισε να ποστάρει φωτογραφίες, συνάντησε τον τύπο που προσφέρθηκε να βοηθήσει, αυτός έκανε rip το CD και ο Circle of Nine επέστρεψε σπίτι του.

Κάπως έτσι το βράδυ της Κυριακής το Fear Inoculum των Tool διέρρευσε πέντε ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 30 του μήνα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: