Venom: Η δεύτερη ταινία άλλαξε ξανά ημερομηνία πρεμιέρας
News

Venom: Η δεύτερη ταινία άλλαξε ξανά ημερομηνία πρεμιέρας

Μπορεί οι κινηματογράφοι σε κεντρικές αγορές της Αμερικής, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες να ανοίγουν σιγά-σιγά, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως και στην Ευρώπη, έτσι οι ταινίες που έχουν μεγάλες βλέψεις για το box office, συνεχίζουν να επηρεάζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο, είχαμε μία ακόμα μεταφορά πρεμιέρας, αυτή τη φορά για το δεύτερο Venom που θα έχει τίτλο Let There Be Carnage και ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούνιο. Η νέα ημερομηνία είναι η 17η Σεπτέμβριου, και λογικά θα παραμείνει ως τελική.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Άντι Σέρκις, στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει φυσικά ο Τομ Χάρντι ,ενώ υπάρχουν φήμες ότι θα δούμε και ένα πέρασμα του Τομ Χόλαντ ως Spider-Man.

Το πρώτο Venom γνώρισε απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία, με ρεκόρ εισπράξεων σε άνοιγμα Οκτωβρίου το 2018 (που έσπασε το 2019 από το Joker) και συνολικά έφτασε τα 850 εκατομμύρια δολάρια, ανοίγοντας ξανά την όρεξη της Sony για κινηματογραφικό σύμπαν, με τους χαρακτήρες της Marvel που εξακολουθεί να έχει στη διάθεση της.

Στο Σαββατοκύριακο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο το Venom μετακόμισε πρόσφατα η νέα ταινία του Fast & Furious κάτι που έπαιξε φυσικά ρόλο στην αλλαγή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ