Βασανιστήρια με συνεχή ακρόαση Nickelback για 168  ώρες για φιλανθρωπικό σκοπό
Music

Βασανιστήρια με συνεχή ακρόαση Nickelback για 168  ώρες για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Jesse Carey είναι παρουσιαστής ενός δημοφιλούς podcast στις Η.Π.Α. Και από εδώ και πέρα μπορέι να θωρείται και ήρωας αφού όπως ανακοίνωσε έχει ξεκινήσει έναν μαραθώνιο ακρόασης Nickelback που θα διαρκέσει 168 ώρες.

Όχι δεν τρελάθηκε (ακόμα), το κάνει για φιλανθρωπικό σκοπό θέλοντας να συγκεντρώσει 10.000 δολάρια που θα διατεθούν για παροχή καθαρού πόσιμου νερού σε χώρες που το έχουν ανάγκη.

Μπράβο στον άνθρωπο να πούμε εμείς και ας του δώσουμε το λόγο για να μας πει τους λόγους που αποφάσισε να επιλέξει τους Nickelback.

«Γιατί είναι το απόλυτο τεστ ανθρώπινης αντοχής. Είμαι πρόθυμος να ρισκάρω την υγεία μου  γι αυτό τον σκοπό. Προφανώς, η έκθεση σε τόσο μεγάλη ποσότητα Nickelback είναι πολύ επικίνδυνη».

Στη συνέχεια μίλησε για το αν έχει συμβουλευτεί γιατρό.

«Έχω μιλήσει με πολλούς γιατρούς. Όλοι μου έχουν πει ότι μια τέτοια δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην ακοή μου, στον εγκέφαλο στα νεφρά και την ψυχή».

 Ωραίος και  με χιούμορ ο Jesse.

Όχι αν είστε μάγκες πατήστε play στο βίντεο που ακολουθεί και ακούστε στη σειρά τα 20 καλύτερα τραγούδια των Nickelback. Εμείς πάντως είμαστε κότες, δεν το κάνουμε με τίποτα.

https://www.youtube.com/watch?v=DNE5Zdi5N6U

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ