Utopia: Το πρώτο trailer για το βαρύ χαρτί του Amazon Prime
News

Utopia: Το πρώτο trailer για το βαρύ χαρτί του Amazon Prime

Μία ομάδα ανθρώπων, έχει στα χέρια το ακυκλοφόρητο sequel ενός underground graphic novel με το όνομα The Utopia Experiments. Το πρώτο τεύχος λέγεται ότι είχε προβλέψει πολλές καταστροφές που είχαν συμβεί στον κόσμο και ίσως το δεύτερο βιβλίο να μπορεί να κάνει το ίδιο.

Μια μυστηριώδης οργάνωση όμως που είναι γνωστή «Το Δίκτυο», κάνει ότι περνά από το χέρι της για να πάρει στην κατοχή της το sequel και να βγάλει από τη μέση τους κατόχους του. Αυτή είναι στο περίπου η υπόθεση της αγγλικής σειράς Utopia, που προβλήθηκε για δύο σεζόν από το 2013 μέχρι το 2014 και η αμερικανική εκδοχή της έρχεται μετά από πολλές περιπέτειες στο Amazon.  To πρότζεκτ είχε ως αρχικό σπίτι το HBO πίσω στο 2014 με τον Ντέιβιντ Φίντσερ να το αναπτύσει, όμως τελικά λόγω μεγάλης διαφοράς στις απαιτήσεις του μπάτζετ η υπόθεση δεν προχώρησε.

Στη νέα version πρωταγωνιστούν οι John Cusack, Rainn Wilson και Sasha Lane και τα οκτώ επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα μέσα στη χρονιά. Αυτό που ακολουθεί είναι το πρώτο trailer και αμέσως μετά το πόστερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: