Ulrich: «Δεν θα περάσουν 8 χρόνια για το επόμενο άλμπουμ των Metallica»
News

Ulrich: «Δεν θα περάσουν 8 χρόνια για το επόμενο άλμπουμ των Metallica»

Σε ρυθμούς Metallica κινούμαστε αυτές τις μέρες αφού το νέο άλμπουμ της μπάντας κυκλοφορεί επίσημα στις 18 του μήνα, αλλά μεταξύ μας τώρα ο περισσότερος κόσμος το έχει ήδη ακούσει. Μπορείτε να διαβάσετε και τις πρώτες μας εντυπώσεις εδώ.

Και τα μέλη του συγκροτήματος συνεχίζουν φυσικά τις συνεντεύξεις για την προώθηση του άλμπουμ με τον Lars Ulrich να μιλάει στην Apple Music. Αφού αρχικά μιλάει για όλα αυτά που έκανε η μπάντα στα οκτώ χρόνια που πέρασαν από τον Death Magnetic ( περιοδείες, Lulu, ταινία και άλλες περιοδείες) κάνει μία πρόβλεψη για το μέλλον.

«Μπορείς να μου το χτυπήσεις στα μούτρα αυτό σε μερικά χρόνια, αλλά θα τολμήσω να πω μετά την καταπληκτική εμπειρία που είχαμε ηχογραφώντας αυτό το δίσκο και με το vibe που βγάζουν τα τραγούδια, ότι δεν θα χρειαστεί να περάσουν οκτώ χρόνια για το επόμενο άλμπουμ».

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα βγει αληθινός γιατί και μετά το Death Magnetic είχαμε ανάλογες δηλώσεις. Ότι δεν θα περάσουν πέντε χρόνια για νέο άλμπουμ. Αν και δικαιώθηκαν, αφού πέρασαν οκτώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ