Τζορτζ Κλούνεϊ: «Δεν μπορώ να ακούω ηθοποιούς να λένε ότι κάνουμε δύσκολη δουλειά»

Roxx |
Τζορτζ Κλούνεϊ

Η νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ με τίτλο Midnight Sky έρχεται στο Netflix και μας μεταφέρει σε μία εποχή που το τέλος του κόσμου έχει ήδη φτάσει. Ο ηθοποιός εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη δήλωσε ότι οι συνθήκες των γυρισμάτων στην Ισλανδία ήταν πολύ δύσκολες κάτι που έχει περάσει ξανά στο παρελθόν.

«Έχω γυρίσει ταινίες που είχαν πολλές απαιτήσεις. Για το Perfect Storm έπρεπε να παλέψω με το νέρο. Στη νέα ταινία ο χαρακτήρας μου είναι ετοιμοθάνατος, έτσι έπρεπε να χάσω κιλά. Εξασθενείς με αυτό τον τρόπο. Παράλληλα, όμως επειδή είσαι ο σκηνοθέτης πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση. Είσαι ο στρατηγός και πρέπει να τους πάρεις όλους στην πλάτη σου» τόνισε.Στη συνέχεια πάντως ο 59χρονος ηθοποιός φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η δουλειά του δεν είναι αυτό που θα λέγαμε… βαρέα και ανθυγιεινά.

«Κοίταξε όμως, κάποια στιγμή στη ζωή μου, έκοβα καπνό για τρία δολάρια την ώρα. Όταν ακούω ηθοποιούς να λένε ότι η δουλειά μας είναι δύσκολη σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να πάνε να κόψουν καπνό για μια μέρα. Επίσης ήμουν πωλητής παπουτσιών και ασφαλειών. Το να είμαστε ηθοποιοί, να κάνουμε τη φαντασία πραγματικότητα είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνουμε. Είμαστε τυχεροί».

Τέλος ο Clooney αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του Mission Impossible και ενώ όπως είπε καταλαβαίνει τους λόγους που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο γιατί απλά δεν είναι το στυλ του.

To Midnight Sky κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ