Τυχερούληδες: Σε αυτό το site δεν θα διαβάσετε απολύτως τίποτα για το Survivor!
News

Τυχερούληδες: Σε αυτό το site δεν θα διαβάσετε απολύτως τίποτα για το Survivor!

Θα θέλαμε με μεγάλη μας χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα έφτασε στα χέρια μας η πιστοποίηση από μεγάλο διεθνή οίκο αξιολόγησης που χαρακτηρίζει το Roxx στην έκθεση του ως ένα site 100% καθαρό από ειδήσεις που αφορούν το Survivor.

Αν και στην τετραετή πορεία έχουμε ασχοληθεί κατά καιρούς με θέματα της επικαιρότητας, όπως οι εκλογές, τα δημοψηφίσματα ή όταν μία δασκάλα κάνει sex με μαθητές της.

Αυτή τη φορά και μετά από μία κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού μας συμβουλίου αποφασίσαμε και μάλιστα κατά μεγάλη πλειοψηφία να απέχουμε από την κάλυψη του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος και αν κάποιος μας ρωτήσει γιατί, θα του πούμε γιατί έτσι.

Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη Roxx εμπειρία σας χωρίς κανέναν απολύτως φόβο ότι μπορεί να σας πεταχτεί ξαφνικά κανένας Σπαλιάρας από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ξέρετε άλλωστε ότι μπορεί να είμαστε πια το μουσικό site που ήμασταν στο ξεκίνημα όμως δεν μας έχει δοθεί άδικα ο χαρακτηρισμός «Το πιο rock n roll site στην Ελλάδα».

Και αν αναρωτιέστε ποιος μας έχει χαρακτηρίσει έτσι, η απάντηση είναι: Εμείς, μόλις τώρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: