O Vision επιστρέφει στην πρώτη νέα σειρά της Marvel που παίρνει το πράσινο φως εδώ και δύο χρόνια
TV

O Vision επιστρέφει στην πρώτη νέα σειρά της Marvel που παίρνει το πράσινο φως εδώ και δύο χρόνια

Πάνω από τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που είδαμε για τελευταία φορά τον Vision. Ήταν το φινάλε του Wandavision στο Disney Plus, όταν η Wanda επανέφερε ξανά τις αναμνήσεις στη λευκή του μορφή και με το που τις ανέκτησε πέταξε μακριά.

Τώρα, όπως αποκάλυψε το Variety, βρίσκεται στα σκαριά μία νέα σειρά, που θα μας δείξει που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά. Η πρεμιέρα θα γίνει το 2026 λογικά λίγο πριν την επιστροφή των Avengers την ίδια χρονιά.

Τα ηνία της σειράς θα έχει ο Terry Matalas του Star Trek: Picard, ενώ φυσικά ο Paul Bettany θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή είναι η πρώτη νέα σειρά που εγκρίνεται από τη Marvel, εδώ και περίπου δύο χρόνια, αφού η στρατηγική της εταιρείας άλλαξε και στόχος είναι πλέον η ποιότητα και όχι η ποσότητα που οδήγησε το MCU σε αρκετές άστοχες επιλογές την τελευταία τριετία.

Το πρότζεκτ υπήρχε ως σκέψη από την εποχή που τελείωσε το Wandavision, όμως το βάρος έπεσε τελικά στη σειρά της Agatha που θα κάνει σειρά τον Σεπτέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: