To True Detective ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για 5η σεζόν
TV

To True Detective ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για 5η σεζόν

Το ΗΒΟ ανακοίνωσε ότι το True Detective θα επιστρέψει για 5η σεζόν και αυτή τη φορά φυσικά με μία νέα ιστορία. Το σημαντικότερο είναι ότι τη σεζόν θα αναλάβει ξανά η Issa López, όπως και το Night Country που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και χάρισε στη σειρά τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης της ιστορίας. Καλύτερα ακόμα και από αυτά της εμβληματικής πρώτης σεζόν.

«Από τη ιδέα μέχρι την κυκλοφορία, το «Night Country» ήταν η πιο όμορφη συνεργασία και περιπέτεια ολόκληρης της δημιουργικής μου ζωής», είπε η López. «Το HBO εμπιστεύτηκε το όραμά μου σε όλη μου τη διαδρομή και η ιδέα να φέρω στη ζωή μια νέα ενσάρκωση του «True Detective» με τον Κέισι, τη Φραντσέσκα και ολόκληρη την ομάδα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ να ξανακάνω».

«Η Issa Lopez είναι αυτό το μοναδικό, σπάνιο ταλέντο που μιλάει απευθείας στο δημιουργικό πνεύμα του HBO», πρόσθεσε η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO. «Έφτιαξε το «True Detective: Night Country» από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να ξεφύγει ποτέ από το δικό της αξιέπαινο όραμα και μας εμπνέει με την ανθεκτικότητά της τόσο στη σελίδα όσο και πίσω από την κάμερα. Παράλληλα με τις άψογες ερμηνείες της Jodie και της Kali, έκανε αυτή τη σεζόν τεράστια επιτυχία και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε ως μέλος της οικογένειάς μας».

Αυτή είναι η πλοκή της 4ης σεζόν:

Όταν ο μακρύς χειμώνας πέφτει στο Ίννις της Αλάσκα, οκτώ άνδρες που χειρίζονται τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic εξαφανίζονται, χωρίς να αφήσουν ίχνη. Για να λύσουν την υπόθεση οι Ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και να σκάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.