Το trailer για το Acolyte του Star Wars μας γυρίζει πολύ πίσω
TV

Το trailer για το Acolyte του Star Wars μας γυρίζει πολύ πίσω

Ώρα να κάνουμε ένα ταξίδι στην εποχή της High Repuplic του Star Wars, με το τάγμα το Jedi να βρίσκεται στην απόλυτη ακμή του. Το Acolyte είναι η νέα σειρά του Disney Plus που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου και το πρώτο trailer μας δίνει μια γεύση από τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Η Lucasfilm περιγράφει τη σειρά ως «ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία μυστικών και αναδυόμενων σκοτεινών δυνάμεων στις τελευταίες ημέρες της εποχής της Ανώτατης Δημοκρατίας».

Σε αυτή την ιστορία, μια πρώην Padawan επανενώνεται με τον Jedi δάσκαλό της, για να διερευνήσει και να λύσει μια σειρά από εγκλήματα.  Οι Jedi θα συναντήσουν τρομερές δυνάμεις που αποτελούν απειλή τόσο για το Τάγμα όσο και για τη Δημοκρατία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo, και η Carrie-Anne Moss.

Δείτε το trailer του Acolyte

Αυτό είναι το επίσημο πόστερ

acolyte

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.