Three Body Problem: To τελικό trailer για τη νέα μεγάλη σειρά του Netflix
TV

Three Body Problem: To τελικό trailer για τη νέα μεγάλη σειρά του Netflix

Τρία χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του Three Body Problem που έρχεται τον Μάρτιο. Η σειρά αποτελεί το πρώτο βήμα που κάνουν οι David Benioff, D.B. Weiss μετά το Game of Thrones και είναι μέρος της τεράστιας συμφωνίας τους με το Netflix.

Βασισμένο στα  best-seller μυθιστορήματα του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin, η σειρά θρίλερ-μυστηρίου από τους δημιουργούς του Game of Thrones, εξερευνά την απάντηση της ανθρωπότητας στη σοβαρότερη απειλή της.

Αυτή είναι η σύνοψη

Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Αυτό είναι το νέο trailer

Κάποιος κρύβεται πίσω από όλα. Αρκεί να ψάξεις. Η σειρά “Three Body Problem” κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Μαρτίου του 2024.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.