The Ones Who Live: Ήρθε επιτέλους το trailer για την επιστροφή του Rick στο Walking Dead
TV

The Ones Who Live: Ήρθε επιτέλους το trailer για την επιστροφή του Rick στο Walking Dead

Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το The Ones Who Live του Walking Dead, είναι επιτέλους εδώ και σηματοδοτεί την επιστροφή του Rick αλλά και της Michonne.

Το trailer βάζει και τους δύο χαρακτήρες, που επιστρέφουν στο franchise μετά την αποχώρησή τους πριν από αρκετά χρόνια, σε ζοφερές συνθήκες, με πλάνα του Rick να πιέζει μια σφαίρα στο μέτωπό του και την Michonne να τρέχει να ξεφύγει από μια επίθεση με χημικά όπλα.

Κάποια στιγμή, ο χαρακτήρας του Terry O’Quinn, Beale, ρωτά τον Rick: «Γιατί είσαι εδώ; Θέλεις να σκοτώσεις ή θέλεις να πεθάνεις;» Στην οποία ο Rick απαντά: «Κοίταξε με στα μάτια, κύριε. Εσύ πες μου».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της, η σειρά παρουσιάζει μία επική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν αλλάξει σε έναν κόσμο που είναι εντελώς διαφορετικός. Ο Rick και η Michonne μπαίνουν σε ένα κόσμο που βρίσκεται σε πόλεμο με τους νεκρούς αλλά και με τους ζωντανούς.

Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον αλλά και τους εαυτούς τους, μέσα σε μία κατάσταση εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουν αντιμετωπίσει; Είναι εχθροί, εραστές, θύματα ή νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι ζωντανοί ή θα ανακαλύψουν ότι είναι και αυτοί οι… νεκροί που περπατούν (σ.σ. Walking Dead).

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου. Δείτε το trailer. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.