The Ones Who Live: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης για την επιστροφή του Ρικ στο Walking Dead
WALKING DEAD

The Ones Who Live: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης για την επιστροφή του Ρικ στο Walking Dead

O Ρικ και η Μισόν επιστρέφουν στον κόσμο του Walking Dead τον Φεβρουάριο για να συνεχίσουν την ιστορία τους που έμεινε ανολοκλήρωτη στην κεντρική σειρά.

Ξέραμε ήδη τον μήνα τώρα μάθαμε και την ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα το The ones who Live, η σειρά που αποτελεί την επιστροφή του Ρικ και της Μισόν στον κόσμο του Walking Dead. Όπως ανακοίνωσε το AMC, η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα μικρό teaser που μπορείτε να δείτε στο τέλος. Κανονικό trailer αναμένουμε λογικά μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της, η σειρά παρουσιάζει μία επική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν αλλάξει σε έναν κόσμο που είναι εντελώς διαφορετικός. Ο Rick και η Michonne μπαίνουν σε ένα κόσμο που βρίσκεται σε πόλεμο με τους νεκρούς αλλά και με τους ζωντανούς.

Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον αλλά και τους εαυτούς τους, μέσα σε μία κατάσταση εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουν αντιμετωπίσει; Είναι εχθροί, εραστές, θύματα ή νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι ζωντανοί ή θα ανακαλύψουν ότι είναι και αυτοί οι… νεκροί που περπατούν (σ.σ. Walking Dead).

Μαζί με τον Andrew Lincoln θα είναι φυσικά και η  Danai Gurira στο ρόλο της Michonne. O Lincoln αποχώρησε από το Walking Dead στις αρχές της 9ης σεζόν που προβλήθηκε το 2018 και υποτίθεται ότι το πλάνο ήταν να γυριστούν τρεις ταινίες για τον χαρακτήρα του.

Αυτό το πλάνο εγκαταλείφθηκε, έτσι φτάσαμε στη νέα σειρά, που αποτελεί το τρίτο spin off με χαρακτήρες της κεντρικής σειράς, μετά το Dead City με τους Neagan και Maggie, αλλά και τη σειρά του Daryl.

The Ones Who Live – Sneak Peek

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.