Stranger Things και Wednesday δεν επιστρέφουν φέτος και επίσημα
TV

Stranger Things και Wednesday δεν επιστρέφουν φέτος και επίσημα

Με βάση της καθυστερήσεις λόγω των απεργιών στο Hollywood ήταν σχεδόν δεδομένο, ότι το Stranger Things δεν θα επέστρεφε φέτος με την πέμπτη και τελευταία σεζόν του. Πλέον είναι και επίσημο, αφού η σειρά δεν υπάρχει στο προγραμματισμό που ανακοίνωσε το Netflix για το 2024.

Έτσι, το κενό ανάμεσα στην 4η και 5η σεζόν θα είναι και πάλι τρία χρόνια, όπως έγινε και ανάμεσα στις δύο προηγούμενες σεζόν που προβλήθηκαν το 2019 και το 2022. Η παραγωγή για τα τελευταία επεισόδια, ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες και λογικά το φινάλε θα έρθει με την Άνοιξη του 2024.

Ίδια μοίρα είχε και η Wednesday, που θα επιστρέψει και αυτή με δεύτερη σεζόν το 2025, τρία χρόνια μετά την πρώτη που έγινε η δημοφιλέστερη του Netflix στην αγγλική γλώσσα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Ανάμεσα στις σειρές που θα δούμε μέσα στη χρονιά είναι τα Squid Game, Bridgerton, The Night Agent, Cobra Kai, Emily In Paris και The Diplomat.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: