Stranger Things: Ανακοίνωση «βόμβα» για το τέλος
TV

Stranger Things: Ανακοίνωση «βόμβα» για το τέλος

To απόγευμα της Πέμπτης έσκασαν μαζεμένες οι μεγάλες ειδήσεις για το Stranger Things και μάθαμε επίσης ότι το τέλος είναι πολύ κοντά.  Σε μια ανοιχτή επιστολή προς τους φαν, οι Αδελφοί Ντάφερ, δημιουργοί της σειράς, αποκάλυψαν πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια στο Netflix, καθώς και άλλα νέα για το μέλλον της παγκόσμιας επιτυχίας.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η πολυαναμενόμενη 4η σεζόν θα σπάσει σε δύο μέρη, με το πρώτο να έρχεται στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την πρώτη μέρα του Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσαν επίσης η πέμπτη σεζόν που θα ακολουθήσει θα είναι και η τελευταίας της σειράς.

Οι αδελφοί Ντάφερ, κλείνουν την επιστολή τους λέγοντας, ότι θα ακολουθήσουν πολλές ιστορίες μέσα από το σύμπαν του Stranger Things, αλλά πρώτα θα ολοκληρωθεί η πορεία της Eleven και της πορείας της.

Αυτή είναι η επιστολή των δημιουργών του Stranger Things:

Γεια σας, σπασικλάκια! Με λαμβάνετε; Έχει περάσει καιρός. Με εννέα σενάρια, πάνω από οκτακόσιες, σχεδόν δύο χρόνια γυρισμάτων, χιλιάδες λήψεις με οπτικά εφέ και σχεδόν διπλάσια διάρκεια σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, το Stranger Things 4, ήταν η σεζόν με τις περισσότερες προκλήσεις, αλλά ταυτόχρονα και εκείνη που μας γέμισε περισσότερο απ’ όλες. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή είναι απίστευτα υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας. 

Δεδομένου της άνευ προηγουμένου διάρκειας της και για να σας την προσφέρουμε το συντομότερο δυνατό, η 4η σεζόν θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρις θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου, ενώ το δεύτερο πέντε εβδομάδες αργότερα, την 1η Ιουλίου. Αυτά είναι τα καλά νέα. Καταφθάνει προσεχώς. Και θα είναι καλύτερη από ποτέ. 

Αλλά αυτή η σεζόν σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους. 

Επτά χρόνια πριν, σχεδιάσαμε ολόκληρη την ιστορία του Stranger Things. Εκείνη την εποχή προβλέπαμε ότι η ιστορία θα καλύψει 4 ή 5 σεζόν. Καταλήξαμε ότι ήταν πολύ μεγάλη για να την αφηγηθούμε σε τέσσερις σεζόν, αλλά όπως θα διαπιστώσετε πλέον και με τα μάτια σας, οδεύουμε προς το φινάλε. Η 4η σεζόν θα είναι η προτελευταία και η 5η η τελευταία. 

Απομένουν πολλές συναρπαστικές ιστορίες που αφορούν στο σύμπαν του Stranger Things. Νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι απρόσμενοι ήρωες. Αλλά πρώτα, ελπίζουμε να παραμείνετε κοντά μας, καθώς ολοκληρώνουμε την ιστορία του κοριτσιού με τις ξεχωριστές δυνάμεις που ακούει στο όνομα «Eleven» και των γενναίων φίλων της, της ιστορία ενός πληγωμένου αστυνομικού και μιας ατρόμητης μαμάς, την ιστορία μίας μικρής πόλης που ονομάζεται Χόκινςκαι την ιστορία μίας εναλλακτικής διάστασης που είναι γνωστή ως «πάνω-κάτω». Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την υπομονή και στη στήριξη σας. 

Σχετικά με το Stranger Things 4

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Χόκινς. Παλεύοντας με τις συνέπειες, η παρέα μας χωρίζεται για πρώτη φορά – και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο λύκειο δεν διευκολύνουν την κατάσταση.  Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ευάλωτη περίοδο, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή βγαίνει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, μπορεί να βάλει τέλος στη φρίκη του Πάνω Κάτω.

Από τότε που έκανε πρεμιέρα, το 2016, το παγκόσμιο φαινόμενο του Stranger Things έχει λάβει πάνω από 65 βραβεία και 175 υποψηφιότητες, όπως Emmy, Χρυσές Σφαίρες, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, ένα βραβείο Peabody, AFI για Τηλεοπτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς, People’s Choice, Κινηματογραφικά και Τηλεοπτικά MTV, Teen Choice και πολλά άλλα. Η σειρά έχει προταθεί τρεις φορές για Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους του Netflix. Η τρίτη σεζόν και μόνο συγκέντρωσε 582 εκατ. ώρες παρακολούθησης κατακτώντας τη 2η θέση στο Top 10 με τις πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες σειρές του Netflix, ενώ η δεύτερη σεζόν μετρά 427 εκατ. ώρες παρακολούθησης κατακτώντας τη 10η θέση. Δημιουργοί του Stranger Things είναι οι Αδελφοί Ντάφερ και την παραγωγή υπογράφουν οι Monkey Massacre Productions και 21 Laps Entertainment. Οι Αδελφοί Ντάφερ υπογράφουν τη διεύθυνση παραγωγής, σε συνεργασία με τους Σον Λέβι και Νταν Κοέν από την 21 Laps Entertainment και τον Ίεν Πάτερσον.

Αυτά που ακολουθούν είναι τέσσερα νέα πόστερ:

Stranger Things 1

Stranger Things 2

Stranger Things 3

Stranger Things

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ