Στο τελικό trailer του The Ones Who Live ο Rick και η Michonne ετοιμάζονται να ανατρέψουν τα πάντα
TV

Στο τελικό trailer του The Ones Who Live ο Rick και η Michonne ετοιμάζονται να ανατρέψουν τα πάντα

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του The ones Who Live, του σημαντικότερου spin off του Walking Dead αφού θα δούμε επιτέλους την ιστορία του Rick από την αποχώρηση του και μετά. Το τελικό trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και όπως λέει στην περιγραφή του, όταν οι δρόμοι του Rick και της Michonne συναντηθούν, μπορούν μαζί να κάψουν τα πάντα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της, η σειρά παρουσιάζει μία επική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν αλλάξει σε έναν κόσμο που είναι εντελώς διαφορετικός. Ο Rick και η Michonne μπαίνουν σε ένα κόσμο που βρίσκεται σε πόλεμο με τους νεκρούς αλλά και με τους ζωντανούς.

Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον αλλά και τους εαυτούς τους, μέσα σε μία κατάσταση εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουν αντιμετωπίσει; Είναι εχθροί, εραστές, θύματα ή νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι ζωντανοί ή θα ανακαλύψουν ότι είναι και αυτοί οι… νεκροί που περπατούν (σ.σ. Walking Dead).

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου. Δείτε το trailer. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.