Silo: Το trailer για τη 2η σεζόν που έρχεται τον Νοέμβριο
TV

Silo: Το trailer για τη 2η σεζόν που έρχεται τον Νοέμβριο

Το Apple TV+ παρουσίασε το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν του «Silo», της μεγάλης sci-fi επιτυχίας που βασίζεται στην best-seller τριλογία δυστοπικών μυθιστορημάτων του Hugh Howey. Δημιουργήθηκε από τον υποψήφιο για Emmy σεναριογράφο Graham Yost, με πρωταγωνίστρια τη Rebecca Ferguson.

Η δεύτερη σεζόν 10 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο Apple TV+ , με ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή έως τις 17 Ιανουαρίου 2025.

Το «Silo» είναι η ιστορία των τελευταίων δέκα χιλιάδων ανθρώπων στη γη, με το σπίτι τους σε βάθος χιλιομέτρων να τους προστατεύει από τον τοξικό και θανατηφόρο κόσμο έξω. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πότε και γιατί κατασκευάστηκε το σιλό και όσοι προσπαθούν να το ανακαλύψουν αντιμετωπίζουν μοιραίες συνέπειες.

Η Ferguson πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Juliette, μια μηχανικός που αναζητά απαντήσεις για τη δολοφονία ενός αγαπημένου προσώπου και πέφτει σε ένα μυστήριο που πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, οδηγώντας την να ανακαλύψει ότι αν τα ψέματα δεν σε σκοτώσουν, η αλήθεια θα το κάνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: