Η σειρά North Water ολόκληρη στο Cinobo
TV

Η σειρά North Water ολόκληρη στο Cinobo

Ο σκηνοθέτης του “Άγνωστοι Μεταξύ μας”, Άντριου Χάιγκ, μας παρασύρει σε ένα ταξίδι επιβίωσης στον Αρκτικό κύκλο, σε μια συναρπαστική μίνι σειρά 6 επεισοδίων του BBC, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ίαν ΜακΓκουάιρ.

Ο Κόλιν Φάρελ και ο Τζακ Ο’Κόνελ ηγούνται ενός εξαιρετικού καστ που ζωντανεύει μια επικών διαστάσεων ιστορία για την ανθρωπιά και την εξιλέωση.

Σύνοψη

1859 . Ο Πάτρικ Σάμνερ κατατάσσεται στο “Volunteer” ως χειρουργός του πλοίου, με την ελπίδα να αφεθεί στην αγριότητα του φαλαινοθηρικού του ταξιδιού στην Αρκτική. Όμως η τραχύτητα της φύσης φέρνει μαζί της κι αυτή των ανθρώπων του πληρώματος και συγκεκριμένα του Ντραξ, ενός κτηνώδη και αψύ καμακιστή.

Όταν ο πραγματικός σκοπός της αποστολής γίνει σαφής, ξεσπά η αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών – που τους οδηγεί σε ένα ταξίδι μακριά από την ασφάλεια της στεριάς και του πολιτισμού.

Σημείωμα του σκηνοθέτη Άντριου Χάιγκ

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε βόρεια του αρχιπελάγους Σβάλμπαρντ, με το καστ και το συνεργείο να εργάζονται αποκλειστικά στα ανοιχτά του Αρκτικού Ωκεανού.

Το μυθιστόρημα του Ίαν ΜακΓκουάιρ αναδεικνύει με γλαφυρό τρόπο την άγρια ομορφιά του περιβάλλοντος της Αρκτικής και ήξερα ότι θα έπρεπε να προσπαθήσω να αποδώσω τον ίδιο ρεαλισμό και στη σειρά.

Παρά τις προφανείς δυσκολίες και προκλήσεις, καταλήξαμε ότι τα γυρίσματα στην Αρκτική ήταν η καλύτερη επιλογή για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ήθελα να νιώσουμε όλοι στο πετσί μας τον παγερό άνεμο, το τσουχτερό κρύο. Ήθελα να αποτυπώσω αυτόν τον φόβο που προκαλείται όταν βρίσκεται κανείς μακριά από καθετί οικείο, μακριά από τον πολιτισμό.

Συντελεστές

Δημιουργός:  Άντριου Χάιγκ
Σκηνοθεσία: Άντριου Χάιγκ
Πρωταγωνιστούν: Τζακ Ο’Κονελ, Κόλιν Φάρελ, Σαμ Σπρούελ, Ρόλαντ Μέλερ, Στίβεν Γκράχαμ
Αριθμός επεισοδίων: 6
Χώρα, Έτος Παραγωγής: Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς

Όλα τα επεισόδια σε Α’ προβολή στο cinobo.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: