Το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν του Rings of Power είναι επιτέλους εδώ
TV

Το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν του Rings of Power είναι επιτέλους εδώ

Η αναμονή ήταν τεράστια αλλά έχουμε επιτέλους στα χέρια μας το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Rings of Power. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μάθαμε και την ημερομηνία επιστροφής, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου.

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή από το Prime Video: Ο Sauron επέστρεψε. Διωγμένος από την Galadriel, χωρίς στρατό ή σύμμαχο, ο ανερχόμενος Σκοτεινός Άρχοντας πρέπει τώρα να βασιστεί στη δική του πονηριά για να ανοικοδομήσει τη δύναμή του και να επιβλέψει τη δημιουργία των Δαχτυλιδιών της Δύναμης, που θα του επιτρέψουν να δεσμεύσει όλους τους λαούς της Μέσης Γης στη θέληση του. To The Lord of the Rings: The Rings of Power της Amazon βυθίζει ακόμη και τους πιο αγαπημένους και ευάλωτους χαρακτήρες της σε μια ανερχόμενη παλίρροια σκότους, προκαλώντας τον καθένα να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που έρχεται όλο και περισσότερο στο χείλος της καταστροφής. Ξωτικά και νάνοι, ορκ και άντρες, μάγοι και Harfoots… καθώς οι φιλίες δοκιμάζονται και τα βασίλεια αρχίζουν να τρίζουν, οι δυνάμεις του καλού θα παλέψουν όλο και πιο γενναία για να κρατήσουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο από όλα… η μία την άλλη.

Στο trailer αποκαλύπτεται ότι ο Charlie Vickers παραμένει στο ρόλο του Sauron σε όλες του τις μορφές, κάτι που δεν ήταν σίγουρο με βάση τα όσα είχαν διαρρεύσει. Έτσι τον βλέπουμε και ανάμεσα στα ξωτικά, ενώ το βάρος της πλοκής θα πέσει στη δημιουργία των δαχτυλιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.