H πρώτη εμφάνιση του θρυλικού χαρακτήρα του Τόλκιν στο Rings of Power
TV

H πρώτη εμφάνιση του θρυλικού χαρακτήρα του Τόλκιν στο Rings of Power

To Rings of Power επέστρεψε με τα τρία πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν την προηγούμενη εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι μία βελτίωση σε σχέση με την πρώτη σεζόν τη βλέπουμε. Την αξίζει την ευκαιρία του δηλαδή.

Το τέταρτο επεισόδιο είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και λίγες ώρες στο Prime Video και σε αυτό κάνει την πρώτη του εμφάνιση ένα θρυλικό χαρακτήρας του Τόλκιν που δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής στην οθόνη.

Είναι φυσικά ο Τομ Μπόμπαντιλ, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σύμπαν του συγγραφέα, στο ποίημα The Adventures of Tom Bombadil το 1934 και στη συνέχεια στο πρώτο βιβλίο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ωστόσο, δεν τον είδαμε ποτέ στην τριλογία ταινιών του Πίτερ Τζάκσον, αφού ολόκληρη η σκηνή του πρώτου βιβλίου κόπηκε από το Fellowship of the Ring.

Τον χαρακτήρα υποδύεται στη σειρά ο Rory Kinnear (Men, Penny Dreadful) και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρώτη του συνάντηση με τον «ξένο» που μπορεί να είναι ο Γκάνταλφ μπορεί και να μην είναι. Θα μάθουμε κάποια στιγμή που θα πάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.