Peaky Blinders: Η τελευταία σεζόν δεν θα έρθει στο Netflix όταν την περιμέναμε
TV

Peaky Blinders: Η τελευταία σεζόν δεν θα έρθει στο Netflix όταν την περιμέναμε

Η τελευταία σεζόν του Peaky Blinders προβάλλεται ήδη στην Αγγλία από το BBC με το τρίτο επεισόδιο να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, αλλά αν είστε από αυτούς που την περιμένουν στο Netflix, τότε θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή ακόμα.  Όπως ανακοινώθηκε η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 10 Ιουνίου, σχεδόν δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της δηλαδή και όχι όπως περιμέναμε, αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο της 4ης Απριλίου.

«Η σειρά επιστρέφει με κρότο. Μετά την καθυστέρηση που προκάλεσε στα γυρίσματα η πανδημία, βρίσκουμε την οικογένεια σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι καλύτερη από όλες τις σεζόν και οι φαν της σειράς θα την αγαπήσουν. Και μπορεί η σειρά να τελειώνει, όμως η ιστορία θα συνεχιστεί με άλλη μορφή» δήλωσε πριν την πρεμιέρα ο δημιουργός και showrunner, Steven Knight.

Χωρίς να κάνουμε spoiler, το πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν αποκάλυψε και την τύχη του χαρακτήρα της Helen McRoy που υποδυόταν την Aunt Poly και έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο που μας πέρασε. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι το πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία και πότε, αφού μετά την ολοκλήρωση της σεζόν θεωρητικά περιμένουμε και μία ταινία.

Διαβάστε ακόμα: 

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ