Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν
TV

Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν

Πιο σύντομα από ότι περιμέναμε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Peaky Blinders. Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης το BBC, το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 27 του μήνα και από τότε και μετά το ραντεβού θα είναι εβδομαδιαίο για άλλες πέντε Κυριακές.  Η σειρά, εκτός Αγγλίας προβάλλεται από το Netflix, αν και συνήθως αυτό γίνεται μετά την ολοκλήρωση της κάθε σεζόν. Προς το παρόν πάντως δεν έχουμε ανακοίνωση για το πότε θα τη δούμε και στην Ελλάδα.

«Η σειρά επιστρέφει με κρότο. Μετά την καθυστέρηση που προκάλεσε στα γυρίσματα η πανδημία, βρίσκουμε την οικογένεια σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι καλύτερη από όλες τις σεζόν και οι φαν της σειράς θα την αγαπήσουν. Και μπορεί η σειρά να τελειώνει, όμως η ιστορία θα συνεχιστεί με άλλη μορφή» δήλωσε ο δημιουργός και showrunner, Steven Knight.

O Cillian Murphy επιστρέφει φυσικά στο ρόλο του Tommy Shelby και όπως είδαμε στο trailer που δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, ψάχνει τον τρόπο που η οικογένεια θα βρει επιτέλους τον δρόμο μακριά από τα προβλήματα. Μαζί του θα είναι ανάμεσα σε άλλους, οι Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy και Sophie Rundle ενώ εμφανίζεται και ο Stephen Graham. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το τι θα συμβεί με τον χαρακτήρα της Helen McCrory που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021.

Peaky blinders πρεμιέρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ