Peacemaker: Η τεράστια έκπληξη του φινάλε έγινε με τη βοήθεια της Marvel!
TV

Peacemaker: Η τεράστια έκπληξη του φινάλε έγινε με τη βοήθεια της Marvel!

Στις 17 του μήνα το Peacemaker έριξε την αυλαία της πρώτης σεζόν με την προβολή του φινάλε και η τεράστια έκπληξη του περιελάμβανε, πραγματοποιήθηκε όπως αποκάλυψε ο James Gunn με τη βοήθεια της Marvel. Προφανώς και ακολουθούν spoilers για το τελευταίο επεισόδιο, οπότε αν δεν το έχετε δει είναι καλύτερα για όλους μας να απομακρυνθείτε γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια του φινάλε λοιπόν, ο χαρακτήρας του John Cena συναντά τη Justice League και μάλιστα ο Jason Momoa και ο Ezra Miller κάνουν κανονική εμφάνιση στους ρόλους του Aquaman και του Flash αντίστοιχα. Σε συνέντευξη του στο Variety ο James Gunn αποκάλυψε πως το κατάφερε.  «Δεν ρώτησα από πριν. Απλά το έγραψα στο σενάριο και τους το έδωσα. Δεν νομίζω ότι είχαν καταλάβει σε τι συμφώνησαν μέχρι που είδαν τι είχα γυρίσει. Τη Justice League στο σημείο. Και μετά όλο αυτό έγινε μία συζήτηση για το μέλλον του DCU που έφτασε στα υψηλότερα κλιμάκια της Warner. Και προς τιμήν τους με άφησαν να το κάνω»  τόνισε αρχικά ο δημιουργός της σειράς και συνέχισε. 

«Πριν ακόμα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, είχαμε μιλήσει με τον Jason. Του είπαμε ότι ο Peacemaker λέει ότι πηδάς ψάρια όλη την ώρα. Και φοβόμασταν ότι δεν θα του αρέσει, αλλά απλά γέλασε. Ήταν πολύ cool. Έτσι, είχε συμφωνήσει σχεδόν από την αρχή. Και μετά έμαθα μέσα από κοινούς φίλους ότι στον Ezra άρεσαν πολύ οι ταινίες μου. Έτσι, τον ρώτησαν αν θα ερχόταν να γυρίσμουμε τη σκηνή και συμφώνησε» δήλωσε ο James Gunn και στη συνέχεια έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για τη συμβολή της Marvel σε όλο αυτό.

«Στην πραγματικότητα, η Marvel ήταν αυτή που γύρισε τη σκηνή, κατά τη διάρκεια του Guardians Vol. 3. Η Marvel χρώσταγε χάρη στη DC για το συνεργείο του Peacemaker γύρισε το screentest για τον Chukwudi στο τρίτο Guardians. Έτσι γυρίσαμε τη σκηνή του Ezra με το συνεργείο του Guardians». 

Ο James Gunn αποτελεί άτυπο συνδετικό κρίκο τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο εταιρείες, αφού μετά την απόλυση του από τη Disney και πριν προσληφθεί ξανά, είχε αναλάβει υποχρεώσεις με τη DC που διατήρησε και στη συνέχεια. Η σειρά του Peacemaker, ακολούθησε το Suicide Squad και αυτή την εποχή έχει πέσει με τα… μούτρα στο τρίτο Guardians of the Galaxy της Marvel που αναμένεται το 2023. Μετά από αυτό θα επιστρέψει στο Peacemaker για τη δεύτερη σεζόν και μάλιστα θα γράψει και θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια.

To HBO Max για την επιστροφή του Peacemaker

«H ιδιοφυία του James Gunn για ακόμα μία φορά λάμπει στο Peacemaker. Πήρε αυτό τον χαρακτήρα, που υποδύεται ο αμίμητος John Cena και δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά, που είναι ταυτόχρονα συναρπαστική, ξεκαρδιστική και εγκάρδια, δείχνοντας την ανθρωπιά πίσω από αυτή την ομάδα απροσάρμοστών που ζουν σε έναν κόσμο γεμάτο σούπερ-ήρωες. Ως η πρώτη σειρά της DC στο HBO Max, χαιρόμαστε που το κοινό αποφάσισε να δώσει στην ειρήνη μία γαμ**ενη ευκαιρία» δήλωσε η υπεύθυνη ορίτζιναλ υλικού του HBO Max, Sarah Aubrey.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ