Peacemaker: Ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν
TV

Peacemaker: Ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το Peacemaker, το HBO Max ανακοίνωσε λίγο πριν το φινάλε ότι η σειρά του James Gunn με τον John Cena στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα επιστρέψει και για δεύτερη σεζόν. O Gunn θα γράψει και θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια.

«Η δημιουργία της σειράς ήταν πραγματικά ένα από τα highlights της ζωής μου, επαγγελματικά και όχι μόνο, με τον John Cena, την καταπληκτική ομάδα γύρω μου, αλλά και τους συνεργάτες μας στο HBO Max. To να βλέπουμε κάτι που αγαπάμε τόσο πολύ να έχει την αγάπη του κοινού ως αντάλλαγμα ήταν μία υπέροχη εμπειρία. Ανυπομονώ να δει το κοινό που θα πάει ο Peacemaker στη δεύτερη σεζόν» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς.

«Νιώθω τρομερή τιμή από την ανταπόκριση στο Peacemaker και την εμπειρία να υποδυθώ τον χαρακτήρα. Ευχαριστώ τους James Gunn, Peter Safran, το HBO Max, την ομάδα και τους συμπρωταγωνιστές μου που δούλεψαν τόσο πολύ για να κάνουν αυτή τη σειρά αξέχαστη» ήταν το σχόλιο του John Cena που δίνει ρεσιτάλ στον πρώτο του mainstream πρωταγωνιστικό ρόλο.

To σχόλιο του HBO Max

«H ιδιοφυία του James Gunn για ακόμα μία φορά λάμπει στο Peacemaker. Πήρε αυτό τον χαρακτήρα, που υποδύεται ο αμίμητος John Cena και δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά, που είναι ταυτόχρονα συναρπαστική, ξεκαρδιστική και εγκάρδια, δείχνοντας την ανθρωπιά πίσω από αυτή την ομάδα απροσάρμοστών που ζουν σε έναν κόσμο γεμάτο σούπερ-ήρωες. Ως η πρώτη σειρά της DC στο HBO Max, χαιρόμαστε που το κοινό αποφάσισε να δώσει στην ειρήνη μία γαμ**ενη ευκαιρία» δήλωσε η υπεύθυνη ορίτζιναλ υλικού του HBO Max, Sarah Aubrey.

Τα νέα λοιπόν είναι πολύ καλά για τους οπαδούς της σειράς, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για τη δεύτερη σεζόν, αφού ο James Gunn θα παραμείνει απασχολημένος με το τρίτο Guardians of The Galaxy για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Το φινάλε της πρώτης σεζόν θα προβληθεί στην Αμερική, σήμερα, Πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ