Οι καλύτερες νέες σειρές του 2017 (θέσεις 5 έως 1)
TV

Οι καλύτερες νέες σειρές του 2017 (θέσεις 5 έως 1)

5) Punisher

Ο Punisher έκλεψε τις εντυπώσεις στη δεύτερη σεζόν του Daredevil και ότι απέκτησε solo σειρά ήταν αναμενόμενο. Και ήταν η καλύτερη φετινή της Marvel αφήνοντας πολύ πίσω και τους Defenders και φυσικά το Iron Fist. O Τζον Μπέρνταλ δίνει ρεσιτάλ στον ρόλο και μπορεί η σειρά να είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο έπρεπε (13 επεισόδια) αλλά φέρνει τον τιμωρό στο 2017 (σε μια εποχή που οι επιθέσεις με όπλα στην Αμερική είναι δυστυχώς καθημερινότητα) και με μεγάλη επιτυχία.


4) Legion

Ο Noah Hawley (Fargo) έκανε και πάλι το θαύμα του, παίρνοντας ένα σχεδόν άγνωστό storyline από σύμπαν των X-Men και παρουσίασε μία σειρά βουτηγμένη στην ψυχεδέλεια και το στυλ που μας άφηνε κάθε εβδομάδα με το στόμα ανοιχτό.


3) Glow

Αυτή η σειρά είναι πολύ καλύτερη από όσο περιμέναμε ότι μπορεί να είναι. Μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’80 και στην προσπάθεια δημιουργίας του wrestling promotion Glow, με γυναίκες που στην προσπάθεια τους για μία καλύτερη ζωή το ρίχνουν στο wrestling, χωρίς να έχουν καμία απολύτως επαφή με το αντικείμενο.


2) American gods

Ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της φετινής σεζόν παίρνει το βιβλίο του Neil Gaiman και το απλώνει αρκετά, με όλες τις προσθήκες που γίνονται στην πλοκή να λειτουργούν σχεδόν σε απόλυτο βαθμό. Ο Μπράιαν Φιούλερ βάζει παντού την υπογραφή του και το στυλιστικό αποτέλεσμα θυμίζει αρκετά την τρίτη σεζόν του Hannibal, με τις πινελιές από τον κόσμο που έπλασε ο Gaiman να δίνουν το τελικό χρώμα.


1) The Handmaid’s Tale

O απόλυτος θρίαμβος του 2017 έρχεται από την τηλεοπτική μεταφορά του δυστοπικού μυθιστορήματος της Margaret Atwood για μία κοινωνία που οι γυναίκες έχουν χάσει τα δικαιώματα τους, οι περισσότερες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και μία μικρή ομάδα γυναικών που είναι γόνιμες τοποθετούνται ως υπηρέτριες σε σπίτια της υψηλής κοινωνίας με μοναδική αποστολή να μείνουν έγκυες από τα αφεντικά τους. Η Ελίζαμπεθ Μος δίνει ρέστο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η σειρά απογειώνεται από το ξεκίνημα της συνεχίζοντας ακάθεκτη την πορεία της μέχρι το φινάλε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ