Οι καλύτερες νέες σειρές του 2017 (θέσεις 10 έως 6)
TV

Οι καλύτερες νέες σειρές του 2017 (θέσεις 10 έως 6)

10) American Vandal

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις τις σεζόν είναι αυτό το mocumentary που ξεκινά ως παρωδία του Making a murderer (και άλλων παρόμοιων real crime- documentaries) αλλά είναι φτιαγμένο με τόσο μεράκι που σε παρασύρει και θες απεγνωσμένα να μάθεις την απάντηση στο τεράστιο ερώτημα του. Ποιος ζωγράφισε τα πέη;

9) Alias Grace

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Margaret Atwood, η σειρά του Netflix λέει την ιστορία της  Grace Marks που φυλακίστηκε για δύο δολοφονίες τον 19ο αιώνα στον Καναδά. Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται μέσα από τις διηγήσεις της, αλλά υπάρχει ένα θεματάκι. Είναι διχασμένη προσωπικότητα.


8) Godless

Ένα γουέστερν για μία πόλη που κατοικείται σχεδόν αποκλειστικά από γυναίκες αφού όλοι οι άντρες σκοτώθηκαν μέσα στο ορυχείο λίγα χρόνια πριν. Σε αυτή την πόλη βρίσκει καταφύγιο ένα μέλος μίας μεγάλης συμμορίας που θέλει να αλλάξει ζωή, αλλά ο αρχηγός της (Τζεφ Ντάνιελς) είναι αποφασισμένος να τον βρει και να τον τιμωρήσει ενώ αφήνει πίσω του τα πτώματα όσων τον έχουν καλύψει.


7) Dark

Αυτή η γερμανική σειρά του Netflix μπορεί να έμοιαζε από τα trailer με το Stranger Things, αλλά τελικά είναι πολύ πιο σκοτεινό, πολύ πιο ενήλικο και φέρνει επίσης στο μυαλό το IT αλλά και το τηλεοπτικό 12 Monkeys. Όλα αυτά σε ένα πολύ πιο ρεαλιστικό περιτύλιγμα παρά τα απίστευτα που συμβαίνουν.


6) 13 Reasons Why

H σειρά φαινόμενο του 2017 δεν είναι για όλους. Η θεματολογία της, με την αυτοκτονία μίας έφηβης, είναι πολύ βαριά αλλά οι δημιουργοί την προσεγγίζουν με σεβασμό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να πουν μια ιστορία δύσκολη αλλά απαραίτητη στις εποχές που ζούμε.


Διαβάστε τη συνέχεια με τις πέντε πρώτες θέσεις στην επόμενη σελίδα >>>

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ