Obi-Wan: Το πρώτο πόστερ και η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας
TV

Obi-Wan: Το πρώτο πόστερ και η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας

Obi-Wan: Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από το φινάλε της σειράς του Boba Fett και η Disney φρόντισε να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για τον κόσμο του Star Wars. Όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, το Obi-Wan Kenobi, νέα limited σειρά της Lucasfilm, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 25 Μαΐου.

Πρωταγωνιστεί φυσικά ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ που επιστρέφει στον ρόλο του Obi Wan, που είχε υποδυθεί στην πρίκουελ τριλογία. Η ιστορία αρχίζει δέκα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Revenge of the Sith όπου ο Obi-Wan γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και διαφθορά του καλύτερου φίλου του, του Anakin Skywalker, που στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ο Darth Vader. 

Στη σειρά θα δούμε και την επιστροφή του Hayden Christensen στον ρόλο του Darth Vader, ενώ μαζί τους στο καστ είναι ανάμεσα σε άλλους οι Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani.  Το πρώτο πόστερ που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον Obi-Wan να περιπλανιέται σε μία έρημο, ενώ λογικά σύντομα θα δούμε και το πρώτο trailer της σειράς. H πρεμιέρα του Μαΐου κάνει πια δεδομένο, ότι η κανονική επιστροφή του Mandalorian θα αργήσει ακόμα με πιο λογική περιόδου επιστροφής, αυτή του τελευταίου τριμήνου της χρονιάς.

Obi-Wan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ