Obi-Wan: Αυτό είναι το πρώτο trailer για τη σειρά του Star Wars
TV

Obi-Wan: Αυτό είναι το πρώτο trailer για τη σειρά του Star Wars

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των επίσημων φωτογραφιών, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά του Obi-Wan. Πρωταγωνιστεί φυσικά ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ που επιστρέφει στον ρόλο που είχε υποδυθεί στην πρίκουελ τριλογία. Η ιστορία αρχίζει δέκα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Revenge of the Sith όπου ο Obi-Wan γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και διαφθορά του καλύτερου φίλου του, του Anakin Skywalker, που στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ο Darth Vader.

To trailer μας παρουσιάζει έναν Obi-Wan που κρύβεται προσπαθώντας να ξεφύγει από τους κυνηγούς των Jedi, ενώ βλέπουμε και τον Grand Inquisitor που κάνει το live action ντεμπούτο του ως χαρακτήρας, αφού είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Star Wars Rebels. 

O Obi-Wan κρατάει την υπόσχεση που είχε δώσει και προσέχει έστω και από μακριά τον νεαρό Luke Skywalker. Στο πρώτο trailer δεν βλέπουμε καθόλου τον Hayden Christensen που επιστρέφει στον ρόλο του Anakin Skywalker και πλέον έχει γίνει ο Darth Vader. H σειρά κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου.


Διαβάστε ακόμα: 

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη του Black Panther

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ