Όλα τα νέα παιχνίδια για κινητά που έρχονται στο Netflix τον Μάιο
TV

Όλα τα νέα παιχνίδια για κινητά που έρχονται στο Netflix τον Μάιο

Τα Netflix Games είναι πλέον διαθέσιμα σε συσκευές Android και iOS. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνδρομή στο Netflix – χωρίς διαφημίσεις, χρεώσεις ή αγορές εντός της εφαρμογής.

Είτε λαχταράτε να παίξετε κάτι χαλαρό είτε θέλετε να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία, υπάρχουν διάφορα παιχνίδια για κινητά που μπορείτε να εξερευνήσετε, ενώ αυτόν τον μήνα έρχονται και άλλα, όπως τα Dragon Up, Moonlighter, TownsmenA Kingdom Rebuilt  και Exploding Kittens Digital.

Οι χρήστες κινητών συσκευών Android θα δουν μια ειδική γραμμή για παιχνίδια και μια καρτέλα για παιχνίδια από όπου θα μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Οι χρήστες κινητών συσκευών iOS θα δουν μια ειδική γραμμή για παιχνίδια από όπου θα μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν οποιοδήποτε παιχνίδι.

Dragon Up (24 Μαΐου)

Κλώσησε και μάζεψε σπάνιους δράκους, βοηθώντας τους να αναβιώσουν τη μαγεία τους σε αυτό το ατομικό πολύχρωμο παιχνίδι idle adventure σε κινούμενα σχέδια. Σώσε το βασίλειο, ανακαλύπτοντας τον ξεχωριστό σχεδιασμό και χαρακτήρα του κάθε δράκου. Επέκτεινε το βασίλειό σου, ξεκλειδώνοντας περισσότερα εδάφη και εξωτικά μέρη. Αναβάθμισε τους δράκους σου και τις φωλιές σου, και θα παράγουν περισσότερα νομίσματα για χάρη σου.

Σύλλεξε κάρτες και μαγικά ξόρκια, και, στη συνέχεια, ενίσχυσε τις δυνατότητες των αγαπημένων σου δράκων. Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις περισσότερα χρήματα είναι να τρως χρήματα, γι’ αυτό τάισε με χρυσό τον κατοικίδιο δράκο σου, τον Μπίλι, και ξεκλείδωσε μοναδικούς θησαυρούς, νέους δράκους και νέες φωλιές. Και το αποκορύφωμα της διασκέδασης έρχεται με τα event που διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κέρδισε σπάνιους δράκους, πετράδια και ξόρκια, για να προχωρήσεις.

Fun Fact: Τα απλά γραφικά του Dragon Up είναι εμπνευσμένα από το σκανδιναβικό design και τις εικονογραφήσεις παλιών παραμυθιών. Κάθε δράκος απεικονίζει τη φωλιά στην οποία γεννήθηκε και σχεδόν όλοι απεικονίζουν τον φυσικό κόσμο – ένα σημαντικό θεματικό στοιχείο των σκανδιναβικών εικονογραφήσεων από τις οποίες επηρεάστηκε το παιχνίδι.

Moonlighter (24 Μαΐου)

Την ημέρα, διευθύνεις ένα μαγαζί σε ένα ειδυλλιακό χωριό. Τη νύχτα, περιπλανιέσαι σε μπουντρούμια, κατατροπώνεις τέρατα και ξεκλειδώνεις μυστήρια σε μια RPG περιπέτεια δύο κόσμων, το πρώτο μας παιχνίδι από την Πολωνία. Μπες στη θέση του Γουίλ, ενός θαρραλέου καταστηματάρχη, ο οποίος έχει ένα κρυφό όνειρο: θέλει να γίνει ήρωας σε αυτό το RPG δράσης. Ως καταστηματάρχης, την ημέρα είσαι αφεντικό του εαυτού σου.

Όρισε εκπτώσεις σε αντικείμενα, καθόρισε με προσοχή τις τιμές τους, διαχειρίσου αποθέματα χρυσού, πρόσλαβε βοηθούς και δούλεψε σκληρά για να αναβαθμίσεις το μαγαζί σου. Γνώρισε τους συγχωριανούς σου, καθώς βοηθάς να δημιουργηθούν νέες επιχειρήσεις, δημιουργείς νέες πανοπλίες και όπλα και χρησιμοποιείς τον υπάρχοντα εξοπλισμό ώστε να είναι στο ύψος των ικανοτήτων σου. Αλλά πρόσεξε: κάποιοι σκοτεινοί τύποι μπορεί να θέλουν να σου κλέψουν ό,τι πολύτιμο έχεις.

Fun Fact: Ο Γουίλ, ο πρωταγωνιστής, έχει λευκά μαλλιά, όπως ο Kid, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού “Bastion” της Supergiant Games. Πολλοί θεωρούν ότι εξαιτίας αυτού ο Γουίλ είναι μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα είναι 20χρονος.

Netflix Games

Townsmen A Kingdom Rebuilt (24 Μαΐου)

Τελικά, είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στον θρόνο. Με το αναγνωρισμένο παιχνίδι στρατηγικής, τώρα και σε έκδοση για κινητά, και πρώτο μας παιχνίδι από τη Γερμανία, θα γίνεις ο απόλυτος κυρίαρχος. Ξεκίνα με ένα μικρό χωριό και προχώρα σιγά-σιγά σε μια τεράστια μεσαιωνική μητρόπολη.

Η πολύχρωμη και γεμάτη ενέργεια γη περιμένει εσένα και τον λαό σου, ο οποίος χρειάζεται τροφή, προστασία και διασκέδαση! Στείλε τους χτίστες σου να κατασκευάσουν μια πόλη που σχεδίασες εσύ. Βάλε εργάτες να κόψουν ξύλα και εξορύξουν πολύτιμα μεταλλεύματα. Να έχεις όμως τον νου σου στον καιρό, τις αρρώστιες και τις καταστροφές. Και μην ξεχνάς να εισπράττεις και φόρους. Ανάλογα με την εποχή, η ζήτηση ορισμένων αγαθών μεταβάλλεται: περισσότερο νερό χρειάζεται το καλοκαίρι, περισσότερα ρούχα τον χειμώνα. Εσύ έχεις την ευθύνη, εσύ κάνεις κουμάντο!

Fun Fact: Οι (αφοσιωμένοι σ’ εσένα) κάτοικοι του χωριού δεν μπαίνουν σε κτίρια, αλλά γίνονται αόρατοι μπροστά από κάθε πόρτα.

Netflix Games

Εκρηκτικά Γατάκια: Το Παιχνίδι (31 Μαΐου)

Ακόνισε τα νύχια σου και παίξε με έως πέντε φίλους σου σε αυτό το παιχνίδι για έναν ή περισσότερους παίκτες από τον δημιουργό του επιτυχημένου επιτραπέζιου παιχνιδιού Εκρηκτικά Γατάκια. Τράβηξε όσες κάρτες θέλεις και κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις —ή να εξουδετερώσεις— τα φονικά αιλουροειδή. Διαφορετικά, ο δυναμίτης κάνει μπαμ! Σε αυτό το τυχερό παιχνίδι με πρωταγωνίστριες γατούλες, οι παίκτες πρέπει να τραβάνε κάρτες, μέχρι που κάποιος θα τραβήξει την κάρτα με το γατάκι που εκρήγνυται και θα κάνει μπαμ.

Όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς τα μέλη του Netflix θα μπορούν να παίξουν με δύο αποκλειστικές κάρτες, τις κάρτες Ραντάρ και Γύρισμα, που επιτρέπουν στους παίκτες να χειριστούν τη στοίβα με νέους τρόπους. Η κάρτα Ραντάρ αποκαλύπτει στους παίκτες το Εκρηκτικό Γατάκι που βρίσκεται πιο κοντά στην κορυφή της στοίβας και η κάρτα Γύρισμα αντιστρέφει τη σειρά των καρτών της στοίβας. Διαθέτει καλλιτεχνικό υλικό από τον The Oatmeal.

Fun Fact: Οι μελλοντικές εκδόσεις του Εκρηκτικά Γατάκια: Το Παιχνίδι  θα έχουν ένα αποκλειστικό πακέτο επέκτασης των καρτών που θα έχει ως θέμα τη σειρά του Netflix που έρχεται το 2023, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε με τους αγαπημένους σας ήρωες και να ζωντανέψετε τη σειρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: