Το νέο trailer για τη σειρά της Echo κάνει μία μεγάλη επιβεβαίωση για τον Daredevil
TV

Το νέο trailer για τη σειρά της Echo κάνει μία μεγάλη επιβεβαίωση για τον Daredevil

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα της Echo στο Disney Plus, με όλα τα επεισόδια να ανεβαίνουν στην πλατφόρμα ταυτόχρονα. Το μεγάλο γεγονός εδώ είναι αναμφισβήτητα η επιστροφή του Kingpin και του Daredevil και το νέο trailer επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους δύο.

Για πρώτη φορά στο MCU θα έχουμε μπόλικη βία και αίμα και επίσης γίνεται επιτέλους επίσημο ότι οι σειρές του Netflix που προηγήθηκαν, αποτελούν μέρος του MCU αφού χρησιμοποιούνται σκηνές από αυτές.

Το Echo θα ακολουθήσει την πορεία της Maya Lopez (Alaqua Cox), μετά τα όσα είδαμε στο φινάλε του Hawkeye και στη σειρά θα συμμετέχουν και ο Vincent D’Onofrio ως Wilson Fisk αλλά και ο  Charlie Cox στο ρόλο του Daredevil.

H σκηνή της μάχης ανάμεσα στη Maya και τον Daredevil (βλέπουμε λίγο στο trailer), θα έχει διάρκεια επτά λεπτά και είναι μέρος του πρώτου επεισοδίου.

Το νέο trailer για το Echo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.