Μπορεί να νομίζαμε ότι τελείωσε όμως τo Shogun θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν
TV

Μπορεί να νομίζαμε ότι τελείωσε όμως τo Shogun θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν

H τεράστια επιτυχία του Shogun, που λογικά θα φέρει και πολλά βραβεία, οδηγεί το FX και τους δημιουργούς της σειράς, να συνεχίσουν την ιστορία με μία δεύτερη σεζόν.

Όπως αποκάλυψε το Deadline  o Hiroyuki Sanada, που υποδύεται τον Toranaga, υπέγραψε συμβόλαιο για να επιστρέψει για τη συνέχεια της σειράς, κάτι που ήταν απαραίτητο για τον σχεδιασμό που γίνεται αυτή την εποχή.

Ο λόγος που υπάρχει μια βιασύνη, είναι επειδή πρέπει να παρθεί οριστική απόφαση για την κατηγορία που θα δηλωθεί η σειρά στα βραβεία Emmy. Αν θα είναι δηλαδή limited series ή στη γενική κατηγορία του δράματος.

Πως γίνεται όμως να συνεχιστεί η σειρά, αφού το υλικό του βιβλίου καλύφθηκε και κανένα από τα άλλα βιβλία της Asian Saga του James Clavell δεν ακολουθεί άμεσα τα γεγονότα στο Shōgun;

Η ιστορία θα μπορούσε πάντως να αποτελέσει έμπνευση για τους δημιουργούς, αφού το βιβλίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, με τον χαρακτήρα του Toranaga να στηρίζεται στον Tokugawa Ieyasu, που πολέμησε τη μάχη της Sekigahara το 1600 και ίδρυσε ένα shogunate που κράτησε περισσότερα από 250 χρόνια.

Και ο χαρακτήρας του Blackthorne, επίσης, βασίστηκε σε έναν πραγματικό Άγγλο ναύτη (William Adams) που ξεβράστηκε στο Kyushu και τελικά έγινε βασικός στρατιωτικός σύμβουλος του Tokugawa.

To ξεκάθαρο πλάνο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι το Shogun δεν θα επιστρέψει. Το πώς και το πότε θα το δούμε στο μέλλον. Όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα από το Disney Plus.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: