Το μήνυμα που έστειλε ο Κίλιαν Μέρφι για να πάρει το ρόλο στο Peaky Blinders
TV

Το μήνυμα που έστειλε ο Κίλιαν Μέρφι για να πάρει το ρόλο στο Peaky Blinders

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές παγκοσμίως για την δεκαετία που πέρασε είναι το Peaky Blinders και είναι φυσικά απόλυτα συνδεδεμένο με τον Κίλιαν Μέρφι στο ρόλο του Tommy Shelby.

Όπως αποκάλυψε όμως Μέρφι σε συνέντευξη του στο BBC, ήταν σίγουρος ότι δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Stephen Knight για το ρόλο του αρχηγού της οικογένειας, αφού το παρουσιαστικό του δεν λες ότι μπορεί να προκαλέσει φόβο.

«Δεν ήμουν η προφανής επιλογή σωματικά. Δεν ξέρω αν έπεισα τον Stephen στη συνάντηση, αλλά προφανώς μετά του έστειλα ένα μήνυμα που έλεγε: Θυμήσου, είμαι ηθοποιός. Και το πιστεύω αυτό. Νομίζω ότι είναι καθήκον μας ως ηθοποιoί να μεταμορφωθούμε σε ό,τι απαιτεί o ρόλος» τόνισε ο ηθοποιός που είναι το μεγάλο φαβορί για το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στο Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο Murphy άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για επιστροφή στο ρόλο του Tommy Shelby: «Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία να πούμε και αν ο Stephen Knight παραδώσει ένα σενάριο όπως ξέρω ότι μπορεί, τότε θα είμαι εκεί», είπε ο Μέρφι. «Εννοώ, αν θέλουμε να παρακολουθήσουμε τον 50χρονο Tommy Shelby, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.