Loki: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας σειράς στο Disney Plus
TV

Loki: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας σειράς στο Disney Plus

O Loki του Τομ Χίντλστον είναι από τους χαρακτήρες με τις περισσότερες εμφανίσεις στο MCU αφού τον είδαμε για πρώτη φορά πίσω στο 2011 με την πρώτη ταινία του Thor, ενώ η ιστορία του έμοιαζε να τελειώνει όταν έπεσε νεκρός από τα χέρια του Thanos στο Infinity War.

Με το ταξίδι στο χρόνο που είδαμε στο Endgame όμως, η εκδοχή του Loki που βρισκόταν στην εποχή της πρώτης ταινίας των Avengers παίρνει στα χέρια του το tesseract και εξαφανίζεται. Η σειρά που έχει το όνομα του μας οδηγεί αμέσως μετά και μας δείχνει τον Loki να προσγειώνεται στην έρημο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Marvel, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 11 Ιουνίου και εκεί θα δούμε για πρώτη φορά την Time Variance Authority με τον Όουεν Γουίλσον να την εκπροσωπεί.

To απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε επίσης η πρεμιέρα του The Bad Batch της σειράς animation από το σύμπαν του Star Wars που έρχεται στις 4 Μαΐου (ανήμερα της May the Fourth Be We You δηλαδή).

Αυτή την εποχή στο Disney Plus την παράσταση κλέβει το Wandavision με δύο επεισόδια να απομένουν ακόμα, ενώ στις 19 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το The Falcon and the Winter Soldier.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ