Ο Κύριος ΜακΜάν: Στις 25 Σεπτεμβρίου στο Netflix
TV

Ο Κύριος ΜακΜάν: Στις 25 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Το ντοκιμαντέρ Ο Κύριος ΜακΜάν καταγράφει την άνοδο και την πτώση του Βινς ΜακΜάν, αμφιλεγόμενου επιχειρηματία και συνιδρυτή του WWE. Από τη μεταμόρφωση του WWE από μια μικρή, επαρχιακή επιχείρηση σε μια παγκόσμια εταιρεία ψυχαγωγίας μέχρι τις βαριές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που οδήγησαν στην παραίτησή του, αυτή η σειρά έξι επεισοδίων εξερευνά τη ζωή του ΜακΜάν και το διαχρονικό franchise του.

Βασισμένο σε 200 ώρες συνεντεύξεων με τον ίδιο τον ΜακΜάν (πριν την παραίτησή του), μέλη της οικογένειάς του, συνεργάτες και ορισμένα από τα πιο θρυλικά ονόματα στην ιστορία της πάλης, καθώς και τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν τις κατηγορίες για τον ΜακΜάν — ο σκηνοθέτης Κρις Σμιθ (Tiger King) κι ο διευθυντής παραγωγής Μπιλ Σίμονς (30 for 30) παρουσιάζουν μια τολμηρή, ανεξάρτητη ματιά σε μία από τις πιο αινιγματικές μορφές της αθλητικής ψυχαγωγίας.

Η πρεμιερά θα γίνει στο Netflix στις 25 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: