Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Stranger Things και μαντεύουμε πότε θα προβληθεί το φινάλε
Netflix

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Stranger Things και μαντεύουμε πότε θα προβληθεί το φινάλε

Μετά από πολλές καθυστερήσεις που προκλήθηκαν κατά κύριο λόγο από την απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Hollywood η παραγωγή για την 5η και τελευταία σεζόν, ξεκίνησε και επίσημα τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Οι επίσημοι λογαριασμοί της σειράς στα Social Media, μοιράστηκαν την φωτογραφία που βλέπετε στην κορυφή κηρύσσοντας την έναρξη των… εργασιών, που αναμένεται να διαρκέσουν πολύ καιρό.

Θυμίζουμε ότι η τέταρτη σεζόν του Stranger Things προβλήθηκε σε δύο δόσεις τον Μάιο και τον Ιούλιο του 2022, έτσι σε λίγους μήνες συμπληρώνονται δύο χρόνια από την προβολή των τελευταίων επεισοδίων. Αν συγκρίνουμε τον χρόνο που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η 4η σεζόν, από τη μέρα που ξεκίνησαν τα τότε γυρίσματα, προετοιμαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερη αναμονή.

Η έναρξη είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2020, όμως λόγω της πανδημία σχεδόν αμέσως κατέβηκαν ρολά. Η επανέναρξη έγινε λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, αλλά και πάλι χρειάστηκαν 20 μήνες μέχρι να έρθουν τελικά τα επεισόδια στο Netflix.

Μία… αισιόδοξη πρόβλεψη λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε, είναι ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων, η σειρά θα επιστρέψει το τελευταίο τρίμηνο του 2025 και λογικά η προβολή θα σπάσει στα δύο όπως γίνεται συνήθως τον τελευταίο καιρό σε όλα τα δημοφιλή πρότζεκτ του Netflix.

Αυτό που ξέρουμε από τώρα είναι ότι το πρώτο επεισόδιο θα έχει τίτλο The Crawl, ενώ μια μικρή περιγραφή της πρώτης σκηνή είχε δοθεί πρόσφατα μέσω twitter.

Season 5. Chapter 1. Scene 1.
DARKNESS
The sound of COLD WIND. GROANING TREES. And…
A CHILD’S VOICE. Singing a familiar song:

Μόνο αυτό ήταν, δεν περιμέναμε έτσι κι αλλιώς περισσότερα. Προφανώς και βρισκόμαστε ξανά στο Hawkins που πλέον πρέπει να βρίσκεται ολοκληρωτικά κάτω από την επιρροή του Upside Down, μετά τα όσα συνέβησαν στο φινάλε της 4ης σεζόν. Αυτό που που θα έχει ενδιαφέρον είναι να μάθουμε το τι τραγουδάει η παιδική φωνή.

Η 4η σεζόν της σειράς σημαδεύτηκε από δύο τραγούδια που σάρωσαν παγκοσμίως το 2022. To Running up that Hill της Kate Bush και το Master of Puppets των Metallica και το παιδί τραγουδάει ένα από τα δύο, θα ποντάραμε τα λεφτά μας στο πρώτο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.