Φωτιά, δράκοι και η αρχή του πολέμου στο πρώτο trailer της επιστροφής του House of the Dragon
Fire & Blood

Φωτιά, δράκοι και η αρχή του πολέμου στο πρώτο trailer της επιστροφής του House of the Dragon

H επιστροφή του House of the Dragon είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του 2024, με τη δεύτερη σεζόν να αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Το πρώτο trailer έκανε πρεμιέρα το απόγευμα του Σαββάτου και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το φινάλε της πρώτη σεζόν, μετά από πολλά άλματα στο χρόνο που μας έφεραν στον θάνατο του βασιλιά Βισέρις και την παράνομη στέψη του Αίγκον, η Ρενίρα βρίσκεται αποκομμένη στη Ντραγκονστόουν και μελετά τις επόμενες κινήσεις της.

Τα «κουκιά» με τους συμμάχους δεν της βγαίνουν, αλλά έχει ένα πλεονέκτημα. Εκτός από τους οικογενειακούς έχει και μπόλικους δράκους στα υπόγεια του Ντραγκονστόουν.

O τεράστιος δράκος που βλέπουμε για λίγο είναι η Vhagar που καβαλά ο Aemond και είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου της Ρενίρα στο τέλος της πρώτης σεζόν. «Δεν υπάρχει πόλεμος τόσο μισητός για τους θεούς όσο ένας πόλεμος μεταξύ συγγενών», λέει η Rhaenyra. Αλλά επίσης, «Και κανένας πόλεμος τόσο αιματηρός όσο ένας πόλεμος μεταξύ δράκων», της υπενθυμίζει η θεία της Rhaenys Targaryen.

Τα νέα επεισόδια του House of the Dragon αναμένεται να είναι ακόμα πιο ακραία σε βίαια και εξελίξεις, αφού το επιβάλλει η ιστορία που βασίζεται στο βιβλίο του George R.R. Martin, Fire & Blood και καταγράφει την ιστορία των Ταργκάρυεν.

Σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν που είχε δέκα επεισόδια, αυτή θα έχει οκτώ και ο λόγος είναι η απόφαση της παραγωγής και του HBO, να απλωθεί η ιστορία σε συνολικά τέσσερις σεζόν.

Το trailer του House of the Dragon

Επίσημες φωτογραφίες της 2ης σεζόν

HBO
HBO
HBO
HBO
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.