Το House of the Dragon επιστρέφει πιο σύντομα από ότι περιμέναμε
TV

Το House of the Dragon επιστρέφει πιο σύντομα από ότι περιμέναμε

H αναμονή για τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon θα τελειώσει πιο σύντομα από ότι περιμέναμε, αφού όπως ανακοινώθηκε τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στο HBO τον Ιούνιο. Μέχρι τώρα αυτό που ξέραμε από τις ενημερώσεις, ήταν ότι η δεύτερη σεζόν θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, έτσι το μυαλό μας πήγαινε προς τον Αύγουστο όπως είχε γίνει και με την πρώτη σεζόν το 2022.

Την αποκάλυψη για τον μήνα της πρεμιέρας, έκανε ο διευθυντής streaming υπηρεσιών της Warner Bros Discovery, χωρίς πάντως να δώσει ακριβώς την ημερομηνία. Αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή σύντομα μαζί με το νέο trailer.

Στο φινάλε της πρώτη σεζόν, μετά από πολλά άλματα στο χρόνο που μας έφεραν στον θάνατο του βασιλιά Βισέρις και την παράνομη στέψη του Αίγκον, η Ρενίρα βρίσκεται αποκομμένη στη Ντραγκονστόουν και μελετά τις επόμενες κινήσεις της.

Τα «κουκιά» με τους συμμάχους δεν της βγαίνουν, αλλά έχει ένα πλεονέκτημα. Εκτός από τους οικογενειακούς δράκους έχει και μπόλικους στα υπόγεια του Ντραγκονστόουν.

Τα νέα επεισόδια του House of the Dragon αναμένεται να είναι ακόμα πιο ακραία σε βία και εξελίξεις, αφού το επιβάλλει η ιστορία που βασίζεται στο βιβλίο του George R.R. Martin, Fire & Blood και καταγράφει την ιστορία των Ταργκάρυεν.

Σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν που είχε δέκα επεισόδια, αυτή θα έχει οκτώ και ο λόγος είναι η απόφαση της παραγωγής και του HBO, να απλωθεί η ιστορία σε συνολικά τέσσερις σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.