Έβαλαν τα κλάματα οι πρωταγωνιστές του Stranger Things όταν διάβασαν το φινάλε: «Το καλύτερο επεισόδιο της σειράς»
TV

Έβαλαν τα κλάματα οι πρωταγωνιστές του Stranger Things όταν διάβασαν το φινάλε: «Το καλύτερο επεισόδιο της σειράς»

Τo Stranger Things ετοιμάζεται για το φινάλε του, που αναμένεται να προβληθεί στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2025 και σύμφωνα με τον David Harbour που υποδύεται τον Hopper η κοινή ανάγνωση του τελευταίου επεισοδίου που έκαναν οι ηθοποιοί ήταν μία έντονη συναισθηματική εμπειρία. Όπως δήλωσε σε podcast, τα κλάματα σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ανεξέλεγκτα.

«Στο τέλος αυτού του επεισοδίου όταν το διαβάζαμε  και ήμασταν περίπου στα μισά, άρχισαν πολλοί να κλαίνε», είπε ο Harbour. «Τότε, περίπου στα τελευταία 20 λεπτά, ήταν απλά ανεξέλεγκτα κλάματα, κύματα διαφορετικών ανθρώπων. Ο Noah Schnapp ήταν ο αγαπημένος μου».

«Νομίζω ότι μέρος αυτού είναι και το γεγονός ότι αυτά για αυτά τα παιδιά, η σειρά ήταν τα παιδικά τους χρόνια», συνέχισε ο Harbour. «Είναι 10 χρόνια αργότερα, και διαβάζουμε αυτή την ιδέα, και είναι τόσο καλοδουλεμένη και τόσο όμορφη. Είναι ένα τόσο υπέροχο επεισόδιο και είναι μια τόσο υπέροχη σεζόν. Θα το λατρέψετε» κατέληξε.

Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things προβλήθηκε το 2022 με τεράστια επιτυχία που οδηγεί φυσικά στην τεράστια ανυπομονησία για το μεγάλο φινάλε που και αυτό αναμένεται να περιλαμβάνει επεισόδια σε διάρκεια ταινίας. Βέβαια η τελευταία φορά που θυμόμαστε οι ηθοποιοί μιας αγαπημένης σειράς να βάζουν τα κλάματα διαβάζοντας το τελευταίο επεισόδιο ήταν το 2017 με το Game of Thrones. Είχαμε βάλει και ακριβώς τον ίδιο τίτλο τότε.

Αλλά δεν ανοίξουμε κουβέντα τώρα για το φινάλε του Game of Thrones γιατί θα ξημερώσουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.