Επιστρέφει το Office; Μέσα στην εβδομάδα αρχίζουν οι προετοιμασίες
TV

Επιστρέφει το Office; Μέσα στην εβδομάδα αρχίζουν οι προετοιμασίες

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Office, αφού όπως αναφέρει το Deadline, την Τρίτη, ο Greg Daniels που είναι ο δημιουργός της αμερικάνικης εκδοχής της σειράς, θα αρχίσει τις επαφές με σεναριογράφους για να εξετάσουν ιδέες.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι δεν μιλάμε για reboot, αλλά ούτε και για κανονική επιστροφή όλων των πρωταγωνιστών, κάτι που θα ήταν πολύ δύσκολο με δεδομένες τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν ο Στιβ Καρέλ και ο Τζον Κραζίνσκι.

Το πλάνο είναι ένα revival, που θα εξελίσσεται στο ίδιο «σύμπαν» (ας πούμε), κάτι που θα αφήνει ανοιχτή την πόρτα για επιστροφές όσων το επιθυμούν. Και η αλήθεια είναι ότι ένα 70-80% του μεγάλου καστ της σειράς, έχει δηλώσει πολλές φορές την επιθυμία του για ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται προσπάθεια για επιστροφή του Office, από το 2013 όταν και έριξε την αυλαία του με την 9η σεζόν. Το 2018 υπήρχαν ξανά φήμες ότι η επιστροφή ήταν κοντά, κάτι που φυσικά δεν συνέβη, ενώ τότε ήταν δεδομένο ότι ο Στιβ Καρέλ δεν θα είχε εμπλοκή.

Μπορεί να έχει περάσει μία δεκαετία από τότε που το Office ολοκληρώθηκε, όμως παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές στην εποχή του streaming και το ανακάλυψε κόσμος που δεν το παρακολούθησε στην εποχή που προβαλλόταν.

Η σειρά που αποτέλεσε remake του ομώνυμου αγγλικού πρότζεκτ, προτάθηκε για δεκάδες emmy και κέρδισε αυτό της καλύτερης κωμικής σειράς το 2006.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.