O επίλογος του Stranger Things ήταν εμπνευσμένος από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
TV

O επίλογος του Stranger Things ήταν εμπνευσμένος από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

To Stranger Things έριξε την αυλαία του την πρωτοχρονιά με ένα επεισόδιο διάρκειας δύο ωρών και κάτι και οι φανατικοί του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, σίγουρα θα βίωσαν μία παρόμοια εμπειρία με αυτή του Return of the King.

Και αυτό γιατί το επεισόδιο δεν έριξε αυλαία λίγο μετά τη μεγάλη μάχη, αλλά περάσαμε πολύ χρόνο, σχεδόν πενήντα λεπτά, με τους πρωταγωνιστές και τις ζωές τους μετά.

Ο επίλογος και τα end credits ήταν όντως εμπενευσμένα από την τελευταία ταινία του Lord of the Rings, όπως αποκάλυψαν οι Matt και Ross Duffer στο Deadline.

«Σκεφτόμασταν πολύ το Return of the King, κυρίως σε σχέση με τη διάρκεια του επιλόγου», είπε ο Matt Duffer. «Πάντα υπερασπίζομαι τον επίλογο του Return of the King, αλλά είμαι από αυτούς τους hardcore fans του Lord of the Rings, σε σημείο που έχω δει όλες τις extended editions συνεχόμενα μέσα σε μία μέρα. Αν το κάνεις αυτό, ο επίλογος μοιάζει απολύτως τέλειος και καθόλου μεγάλος. Στην πραγματικότητα, αν ήταν πιο σύντομος, θα ήταν πραγματικά αγχωτικό.

Νομίζω ότι και το Stranger Things, αν δεις ολόκληρη τη Season 5 μονορούφι, θα λειτουργεί εξαιρετικά. Απλώς θέλεις να περάσεις λίγο παραπάνω χρόνο με αυτούς τους χαρακτήρες. Αυτό ήταν το βασικό σημείο αναφοράς για τον επίλογο. Και μετά αγαπάμε πολύ και τα credits στο τέλος του Return of the King. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα, με αυτές τις πολύ απλές εικονογραφήσεις».

Για τα end credits, ο Ross Duffer επιβεβαίωσε: «Θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στο cast μας και στο πόσο έχουν μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Προφανώς, αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η σειρά ήταν μια καμπάνια D&D. Ήταν απλώς ένας τρόπος να τιμήσουμε όλους και να δώσουμε στο κοινό τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει αυτό το ταξίδι που έχουν διανύσει επί εννέα χρόνια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.