Έφυγε από τη ζωή ο Andre Braugher του Brooklyn Nine-Nine
TV

Έφυγε από τη ζωή ο Andre Braugher του Brooklyn Nine-Nine

Σε ηλικία μόλις 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο Andre Braugher το βράδυ της Τετάρτης, μετά από σύντομη ασθένεια, όπως έκαναν γνωστό άνθρωποι από το περιβάλλον του. Ένας αγαπημένος ηθοποιός με μεγάλο τηλεοπτικό background, o Braugher είχε δύο βραβεία Emmy για τις ερμηνείες του.

Ο πιο σημαντικός του ρόλος στο πρώτο μισό της καριέρας του ήταν στο Homicide: Life on the Street όπου υποδυόταν έναν ανακριτή από το 1993 έως το 1999 και το 1998 πήρε το πρώτο του Emmy.

Ήταν κεντρικό πρόσωπο στη μεγάλη επιτυχία του Brooklyn Nine-Nine από το 2013 μέχρι και την ολοκλήρωση της σειράς το 2021, με τον ρόλο του Captain Raymond Holt που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Ο Braugher υποδύθηκε πρόσφατα τον αρχισυντάκτη των New York Times στο She Said, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τους δύο δημοσιογράφους των οποίων το ρεπορτάζ οδήγησε στη δίωξη του Harvey Weinstein και πυροδότησε το κίνημα #MeToo.

Πρωταγωνίστησε επίσης στην έκτη και τελευταία σεζόν του νομικού δράματος The Good Fight το 2022.

«Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο, αλλά δεν μπορώ τους μονοδιάστατους ρόλους. Δεν μπορώ να κάνω το καρτούν», είχε δηλώσει ο στην Washington Post το 1990. «Αν ο ρόλος είναι γλυκός, θέλω να τον κάνω άσχημο. Αν είναι άσχημος, θέλω να τον κάνω γλυκό».

Ο Braugher επιλέχθηκε τον Φεβρουάριο ως ο πρωταγωνιστής στο δράμα του Netflix, The Residence. Το μυστήριο δολοφονίας που εξελίσσεται στον Λευκό Οίκο ξεκίνησε την παραγωγή πριν κλείσει εν μέσω των διπλών απεργιών του Hollywood.

Είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα πολλών σκηνών του στη σειρά, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξαναρχίσει τα γυρίσματα τον Ιανουάριο. Δεν είναι σαφές ακόμα το πως οι δημιουργοί της σειράς θα χειριστούν το θέμα και το αν θα τον αντικαταστήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.