Bridgerton: To trailer της 2ης σεζόν είναι εδώ
TV

Bridgerton: To trailer της 2ης σεζόν είναι εδώ

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης σεζόν που το έφερε στην κορυφή της λίστας με τα δημοφιλέστερα όλων των εποχών (μέχρι να βγει το Squid Game), το Bridgerton επιστρέφει στο Netflix με τη δεύτερη σεζόν του στις 25 Μαρτίου.

Από τη Shondaland και τον δημιουργό Κρις Βαν Ντούσεν, το  Bridgerton έχει κεντρική ηρωίδα την Ντάφνι Bridgerton (Φίμπι Ντίνεβορ), τη μεγαλύτερη κόρη της πανίσχυρης οικογένειας Bridgerton η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στην ανταγωνιστική αγορά για νύφες της λονδρέζικης αντιβασιλείας. Ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα των γονιών της και θα βρει ένα ταίρι από αληθινό έρωτα, οι προοπτικές της Ντάφνι είναι στην αρχή φαινομενικά αξεπέραστες.

Ωστόσο, όταν ο μεγαλύτερος αδελφός της αρχίζει να αποκλείει όλους τους πιθανούς της μνηστήρες, τα σκάνδαλα της υψηλής κοινωνίας που έχει καταγεγραμμένα η μυστηριώδης Λαίδη Γουιστλντάουν  λειτουργούν συκοφαντικά για την Ντάφνι. Εδώ εισέρχεται και ο ελκυστικός και επαναστάτης Δούκας του Χέιστινγκς (Ρέγκε-Ζαν Πέιτζ), αφοσιωμένος εργένης και το κελεπούρι της σεζόν για τις μαμάδες των ντεμπιτάντ.

Παρόλο που δηλώνουν ότι δεν θέλουν τίποτα από αυτά που έχει να προσφέρει ο άλλος, η ερωτική τους έλξη είναι αδιαμφισβήτητη και προκαλεί αναστάτωση, καθώς μπλέκουν σε μια ολοένα και πιο δυνατή εγκεφαλική μάχη, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις κοινωνικές προσδοκίες για το μέλλον τους.

Το Bridgerton είναι μια ρομαντική, πανέξυπνη σειρά γεμάτη σκάνδαλα για τη διαχρονικότητα της παντοτινής φιλίας, για τις οικογένειες που βρίσκουν τον δρόμο τους και για την αναζήτηση ενός έρωτα που υπερνικά τα πάντα.  Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Γκόλντα Ρόσβελ, Τζόναθαν Μπέιλι, Λουκ Νιούτον, Κλόντια Τζέσι, Νίκολα Κόφλαν, Ρούμπι Μπάρκερ, Σαμπρίνα Μπάρτλετ, Ρουθ Γκέμελ, Αντζόα Άντο, Πόλι Γουόκερ, Μπεν Μίλερ, Μπέσι Κάρτερ και Χάριετ Κάινς. Η Τζούλι Άντριους δανείζει τη φωνή της στη Λαίδη Γουιστλντάουν. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα της Τζούλια Κουίν. Δείτε το trailer της δεύτερης σεζόν που μόλις κυκλοφόρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: