O Άνταμ Σάντλερ είναι απομονωμένος στο διάστημα στη νέα ταινία του Netflix
TV

O Άνταμ Σάντλερ είναι απομονωμένος στο διάστημα στη νέα ταινία του Netflix

Το Spaceman με τον Άνταμ Σάντλερ που έρχεται στο Netflix, δεν είναι σε καμία περίπτωση κωμωδία. Βρίσκουμε τον ηθοποιό σε μία μοναχική αποστολή στο διάστημα με έξι μήνες να έχουν περάσει ήδη από την αποχώρηση του και η απομόνωση έχει αρχίσει να τον επηρεάζει.

Τότε, αρχίζει να μιλάει με μία… τεράστια αράχνη που κάνει την εμφάνιση της και τον βοηθάει να σκαλίσει τις αναμνήσεις και να δει τι έχει πάει στραβά στον γάμο του. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου τον επόμενο μήνα και θα την δούμε στο Netflix την πρώτη μέρα του Μαρτίου.

Η επίσημη σύνοψη του Spaceman

Έξι μήνες σε μια μοναχική ερευνητική αποστολή στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ένας αστροναύτης, ο Jakub (Άνταμ Σάντλερ), συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απελπισμένος να διορθώσει τα πράγματα με τη σύζυγό του, Lenka (Carey Mulligan), δέχεται τη βοήθεια από ένα μυστηριώδες πλάσμα που βρίσκει κρυμμένο στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Paul Dano) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβει τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά. Σε σκηνοθεσία Johan Renck και βασισμένη στο μυθιστόρημα Spaceman of Bohemia, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Kunal Nayyar, Lena Olin και Isabella Rossellini.

To επίσημο trailer του Spaceman

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: